Αγόρια την προσοχή σας (πάλι): 12 πράγματα που μετράνε περισσότερο από το μέγεθος!

Όχι ότι δεν μετράει και αυτό!
Αγόρια την προσοχή σας (πάλι): 12 πράγματα που μετράνε περισσότερο από το μέγεθος!



Οι άντρες παραπονιούνται πως δεν μπορούν να καταλάβουν τις γυναίκες. Το ίδιο και οι γυναίκες. Οι απορίες των αντρών επικεντρώνονται στο τι μπορεί να σκέφτεται μια γυναίκα γενικά, ενώ οι γυναίκες έχουν προβληματιστεί γιατί οι άντρες νοιάζονται μόνο για το επίμαχο σημείο τους. 
Seriously guys, υπάρχουν περισσότερα πράγματα που παίζουν ρόλο πριν κάνουμε σχέση μαζί σας. 

1. Η μυρωδιά του.
Η Sandra Bullock είχε πει το εξής: "Το κλειδί σε κάθε καλή σχέση είναι επικοινωνία, αλληλοσεβασμός και νομίζω καλό είναι να σου αρέσει πώς μυρίζει ο άλλος". 
Νομίζω πως η elebrity τα είπε όλα σε μία πρόταση.

2. Εye contact!
Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας. Επικοινωνείτε με τα ματια; Τότε υπάρχει χημεία!

3. Τι μουσική ακούει, πως διασκεδάζει.
Που θα βγαίνετε; Δεν πρέπει να ταιριάζουν κάπως τα γούστα σας; Μπορεί εσένα να σου αρέσει η house μουσική και αυτός να είναι πιο ροκ τυπάκι. Αν κάποιος από τους δυο σας δεν είναι χαμαιλέων τότε υπάρχει πρόβλημα.

4. Πολιτικά πιστεύω.
Μπορεί να σου ακούγεται βαρετό ή κουλό. Όμως κάτι τέτοιο πρέπει να σε ανησυχεί γιατί υποδηλώνει πολλά για τον χαρακτήρα του κάτι τέτοιο.

5. Είναι ευγενικός με τις φίλες σου;
Είναι σημαντικό να συνυπάρχουν κολλητές με σύντροφο. Είναι το ιδανικό. Διότι αν αυτά τα δυο group δεν συμπαθήσουν το ένα το άλλο τότε θα υπάρχει πρόβλημα. Διότι δεν θα μπορείτε να βγαίνετε μαζί και γενικότερα να κανονίζετε πράγματα.

6. Κατανόηση
Τον νοιάζει να είσαι καλά και δείχνει κατανόηση όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα. Δεν είναι στον κόσμο του.

7. Να είναι πιστός!
Αυτό κι αν είναι κριτήριο. Καταλαβαίνεις έναν τύπο αν είναι φευγάτος ή αν το μάτι του παίζει. 

8. Να είναι large! 
Με σένα, με τους φίλους σου, στη ζωή του. Δεν θέλεις έναν τσιγκούνη τύπο που θα μετράει και τα ευρώ και θα σε κερνάει μόνο αν τον κερνάς κι εσύ ή όταν βγαίνετε έξω θα πληρώνετε ο καθένας τα δικά του. Μιζέρια!

9. Να μην περιαυτολογεί όλη την ώρα!
Μπορεί να είναι τέλειος σε όλα τα αθλήματα, στη δουλειά του να είναι πετυχημένος, να είναι τυχερός, να είναι όμορφος...αλλά δεν χρειάζεται να μιλάει συνέχεια για τα κατορθώματά του. Εσύ τον θαυμάζεις γι΄όλα αυτά που κάνει και είναι. Αν είναι ψώνιο θα ξενερώσεις.

10. Να μην κάνει να ετοιμαστεί περισσότερη ώρα από σένα. 
Τι φάση; Εσύ έχεις να επιλέξεις τι να βάλεις, να κάνεις μπάνιο, να ξυριστείς, να κάνεις μάσκα προσώπου-μαλλιών, scrub, να βάλεις κρέμες, να φτιάξεις τα μαλλιά σου, να βαφτείς...και αυτός ακόμα ετοιμάζεται; 

11. Good kisser!
Φυσικά και παίζει ρόλο το πόσο καλά φιλάει. Θα είναι η σχέση σου. Δεν γίνεται να μην το έχει. Ένα φιλί προηγείται του sex, δίνεται κατά τη διάρκεια, μετά κ.τ.λ. 

12. Είναι ικανός να σε φέρει σε οργασμό; 
Είναι πολύ σημαντικό να έχετε χημεία στο sex. Να έχει προτεραιότητα την ικανοποίησή σου!

Και δες εδώ τελοσπάντων το πόσο μεγάλο είναι αρκετά μεγάλο! (Μιλάμε για το επίμαχο σημείο σας!)