Χωρισμός: Είσαι φρεσκοχωρισμένη και κλαις; Δεν είσαι μόνη εκεί έξω

8 φίλες μας λένε τους λόγους που χώρισαν (και αυτές) και "μαύρισε" το καλοκαίρι τους.
Χωρισμός: Είσαι φρεσκοχωρισμένη και κλαις; Δεν είσαι μόνη εκεί έξω



Πάνε οι διακοπές, πάνε τα εισιτήρια, πάει το δίκλινο στην Σαντορίνη με θέα το ηλιοβασίλεμα. Χωρίσατε ένα βράδυ του Ιούνη μέσα σε δάκρυα και λυγμούς και κάπως έτσι τώρα ζεις έναν μικρό θάνατο.

Για να νιώσεις καλύτερα, μαζέψαμε κι άλλα οκτώ κοριτσόπουλα που περνάνε τα ίδια με σένα και μας είπαν το δικό τους λόγο που χώρισαν αυτό το καλοκαίρι.

Μαρία Τ., 31 ετών
Ήμουν μεγαλύτερή του πέντε χρόνια. Είμαι σε φάση να το σοβαρεύω (είμαστε και έξι χρόνια μαζί), αυτός όχι. Δεν γινόταν να συνεχίσω με τον ίδιο άνθρωπο (όσο κι αν τον αγαπάω), όταν μου λέει ότι δεν θέλει να κάνει οικογένεια πριν τα 35 του.

Νάντια Κ., 23 ετών
Το 2016 (τονίζω την χρονολογία) χωρίσαμε γιατί είχαμε διαφορετικό θρήσκευμα. Για την ακρίβεια εγώ είμαι άθεη, αυτός μουσουλμάνος (κατάγεται από την Αίγυπτο και δουλεύει σε μια πολυεθνική εδώ, τα τελευταία τρία χρόνια). Στην αρχή δεν ήταν πρόβλημα, στην πορεία της σχέσης μας όμως έγινε.

Μαρίνα Β., 32 ετών
Στους τρεις μήνες που ήμασταν μαζί, έλεγε πιο συχνά το όνομα της πρώην του παρά το δικό μου. Έριξε και την ιδέα μάλιστα να πάμε διακοπές στην Ιθάκη, που μάντεψε! Είχε πάει με την πρώην του.

Γκέλυ Λ., 36 ετών
Βαρεθήκαμε. Μετά από δέκα χρόνια μαζί, δυστυχώς βαλτώσαμε αντί να εξελιχθούμε. Δεν ήταν ευχάριστο για κανέναν μας. Είναι πολύς ο καιρός, πολλή η αγάπη, λίγα αυτά που παίρναμε πια. 

Κατερίνα Σ., 24 ετών
Γιατί με έπνιξε. Δεν σημαίνει ότι αν δεν θέλω να είμαστε 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα μαζί, ότι δεν τον θέλω. Φαίνεται ότι αυτός είχε διαφορετική άποψη στον ένα μήνα της σχέσης μας. 

Γεωργία Π., 28 ετών
Γιατί ανακάλυψα ότι την ίδια στιγμή που έστελνε μηνύματα για το πόσο με αγαπάει, έστελνε και σε "φίλες" του, πόσο του έχουν λείψει και να κανονίσουν ποτάκι και όχι μόνο και γενικά ας μην τα θυμάμαι τώρα.

Αντωνία Ψ., 20 ετών
Μαζί από τα sweet 16 και μου είπε ότι πρέπει να ζήσει και τη ζωή του. Δεν του δίνω άδικο που θέλει να δοκιμάσει και κάτι άλλο, να μεγαλώσει και να πειραματιστεί όπως λέει, αλλά να πω ότι δεν πονάει; Πονάει και πολύ μάλιστα.

Γρηγορία Δ., 42 ετών
Και τότε ήρθαν τα παιδιά για να καλύψουν το κενό μας. Αλλά όπως συμβαίνει πάντα, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη σχέση μας, πολύ απλά γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος τους. Τώρα έχω κληθεί να απαντήσω γιατί έφυγε ο μπαμπάς, αν θα γυρίσει, αν μας αγαπάει και άλλα τέτοια καθόλου εύκολα ερωτήματα. 

Ένας άντρας λέει πότε βαριούνται οι άντρες σε μια σχέση. Δες εδώ περισσότερα