5 Shower Sex Positions που μπορείτε να κάνετε και να φτάσετε σε οργασμό σε χρόνο ρεκόρ!

Mέσα από εικόνες! (Για να σου δείξουν ακριβώς πως!)
5 Shower Sex Positions που μπορείτε να κάνετε και να φτάσετε σε οργασμό σε χρόνο ρεκόρ!



Στο σεξ θέλεις ποικιλία. Βαριέσαι εύκολα και θέλεις να κάνεις συνεχώς διαφορετικά πράγματα. Να δοκιμάζεις ανατρεπτικές στάσεις. Είσαι ανοιχτή να τις δοκιμάσεις παντού. Στην κουζίνα, σε δημόσιους χώρους, στο parking, στην αποθήκη, στην παραλία, στο μπάνιο. Πειραματίσου. Αλλά ας αρχίσουμε από τα βασικά κόλπα που πάντα πιάνουν και προκαλούν αλλεπάλληλους οργασμούς. 

Στάση 1η
Έτσι όπως κάθεστε στο μπάνιο και είστε όρθιοι σκύψε στα τέσσερα και ακούμπα τα χέρια σου στο τοίχο. (Σιγουρέψου ότι τα χέρια σου και τα πόδια σου δεν υπάρχει περίπτωση να γλιστρήσουν.) 
Πρέπει η πλάτη σου να είναι 90 μοίρες με τα πόδια σου. Κρατήσου από τον τοίχο και σπρώξε το σώμα σου προς τα πίσω καθώς διεισδύει μέσα σου.

Στάση 2η
Θέλεις να τον προκαλέσεις; Tότε είναι στο χέρι σου. Στην κυριολεξία. Κάνε παιχνίδι μπροστά του. Θα τρελαθεί και θα θέλει να μπει και αυτός στο παιχνίδι. Μην τον αφήνεις στην αρχή.


Στάση 3η
Στα όρθια στο ντους είναι guarantee ότι θα έχετε οργασμό. Θα έρθει από πίσω σου και εσύ θα προβάλλεις αντίσταση προς τα πίσω. Πρότεινέ του να παίξει παράλληλα με τα χέρια του την κλειτορίδα σου. Διπλή απόλαυση.

Στάση 4η
Αν έχετε μπανιέρα εκμεταλλεύσου το προνόμιο να είσαι από πάνω του. Γέμισε την μπανιέρα με άλατα και νερό και βυθίσου πάνω του. Η αίσθηση αυτή θα σας εξιτάρει! Μέτρα οργασμούς!

Στάση 5η
Ζήτα του να σου κάνει στοματικό. Αφού πρώτα κάνεις το δικό του ζέσταμα. Κάντε παιχνίδι: Ότι του κάνεις να σου κάνει.

Πάντως εσύ οφείλεις να πας την αυτοικανοποίηση ένα βήμα παρακάτω. Δες εδώ πως!