Σεξ: Δοκίμασε κάτι ανατρεπτικό στο κρεβάτι! Οι μεταμφιέσεις είναι hot

Τρέλανέ τον !
Σεξ: Δοκίμασε κάτι ανατρεπτικό στο κρεβάτι! Οι μεταμφιέσεις είναι hot



Είσαι σε σχέση και έχεις αρχίσει να βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια; Ίδιες στάσεις, ίδιες κινήσεις. Ναι, δεν λέω αγαπιέστε, αλλά μήπως σου έχει λείψει αυτό που λέμε το αλατοπίπερο; Κάντε μια αλλαγή, να χαθείτε για μια στιγμή, να είστε άγνωστοι. Είναι καλό να παίζεις παιχνίδια με τον σύντροφό σου, μπαίνετε και οι δύο σε μια ίδια διαδικασία και παίρνετε ρόλους. Δεν χρειάζονται πολλά για να το κάνεις να πετύχει, λίγη φαντασία , και να μπείτε και οι δύο μέσα στον ρόλο. Ανάλογα τι έργο θα επιλέξετε να ανεβάσετε πρέπει το σενάριο να είναι kinky με πολλά υπονοούμενα…Και αν έχεις κολλήσει στις ιδέες, μην ανησυχείς εγώ είμαι εδώ να σου πω πιο είναι το top 5 των μεταμφιέσεων..

1. Αν είσαι κλασσική και λίγο πιο ντροπαλή ο ρόλος της μαθήτριας είναι για εσένα! Και δεν χρειάζονται πολλά, μια super hot mini φούστα (καρό κατά προτίμηση, θα τη βρεις στα περισσότερα sex shop) με κοντό λευκό πουκάμισο, λευκές κάλτσες πάνω από το γόνατο (ιδανικά χρησιμοποίησε του φίλου σου τις ψηλές που βάζει στο ποδόσφαιρο), sneakers, κοτσιδάκια και έτσι για την τσαχπινιά βάλε ένα γλειφιτζούρι στο στόμα και σου εγγυώμαι πως θα τον τρελάνεις!

2. Άλλη μια αγαπημένη κλασσική μεταμφίεση είναι η νοσοκόμα, η αλλιώς πες του να παίξετε τον γιατρό! Για να το πετύχεις θα πρέπει να πάρεις μια στολή νοσοκόμας (θα την βρεις σε όλα τα sex shops), ζαρτιέρες, γόβες και κόκκινο κραγιόν! Το σημαντικότερο tip δεν είναι άλλο από το στηθοσκόπιο, για εκείνον φυσικά. Βάλτον να σε εξετάσει στα μέρη που ποτέ, μα ποτέ ένας καρδιολόγος δεν εξετάζει τον ασθενή του!

3. Ο απόλυτος για τα γούστα μου ρόλος είναι να είσαι εσύ το θύμα και αυτός ο θύτης, δηλαδή όλη η σκηνή να έχει ένα μυστήριο, σαν 2 άγνωστοι δηλαδή. Να σε κυνηγήσει να μπει από πίσω σου κρυφά στην εξώπορτα, να του το παίξεις δύσκολη και στην συνέχεια να ενδώσεις. Σε αυτό το θέμα όλα είναι θέμα φαντασίας! Όποτε αν το αποφασίσετε πρέπει να μπείτε και οι δύο στο πετσί του ρόλου!

4. Άλλο ένα κλασσικό θέμα, αν και είναι εποχιακό, ντύσου αγιοβασιλίτσα (θα βρεις στολή σε όλα τα sex shops) και χόρεψέ του το Santa Baby μπροστά στο τζάκι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

5. Τελευταία μεταμφίεση από τις πλέον κλασσικές, διαχρονική και απόλυτα ρεαλιστική είναι η καμαριέρα! Ντύσου sexy καμαριέρα (σε όλα τα sex shops υπάρχει) με ζαρτιέρες και κάτω από το μίνι φουστάκι σου μην φοράς απολύτως τίποτα, σέρβιρέ του το φαγητό και ρίξε το πιρούνι του εντελώς τυχαία κάτω, τα υπόλοιπα δεν στα λέω, τα φαντάζεσαι!

Συγκατοικείς με το αγόρι σου; Δες εδώ όσα τους τρελαίνουν!