Ενθουσιασμός ή έρωτας; Μάθε να τα ξεχωρίζεις!

Ναι μπορείς να τα ξεχωρίσεις, αρκεί να ακούς λίγο παραπάνω τι σου λέει ο εαυτός σου!
Ενθουσιασμός ή έρωτας; Μάθε να τα ξεχωρίζεις!



Και εκεί που είσαι single, ελεύθερη και ωραία παρέα με τον σκύλο και τις φίλες σου, κάπου εκεί λοιπόν είναι που έρχεται κάτι μη προβλέψιμο στην ζωή σου και σαν να αλλάζει λίγο τα δεδομένα. Κάποιος για την ακρίβεια. Μιλάτε όλη μέρα, θέλετε να είστε μαζί συνέχεια και όταν τον βλέπεις οι πεταλούδες στο στομάχι σου κάνουν party!  Όλα δείχνουν πως είσαι ερωτευμένη και θες να το ζήσεις, αλλά μπορεί και να μην είσαι.

 Μπορεί απλά να είναι ο ενθουσιασμός που μπήκε στην ζωή σου ένας  καινούργιος άνθρωπος, από το πουθενά(συνήθως έτσι γίνεται) που σε εξιτάρει και περνάς πολύ όμορφα μαζί του αλλά μπορεί σε δύο, τρείς εβδομάδες να ξεφουσκώσει το συννεφάκι στο οποίο νόμιζες πως ήσουν και απλά να μην τον θέλεις άλλο.

Ναι, είναι περίεργο να τρελαίνεσαι στην αρχή και μετά έτσι απλά και απρόσμενα να σου φεύγει. Αλλά είμαστε γυναίκες, από την φύση μας κυκλοθυμικές, άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο, αυτές είμαστε όμως και πρέπει όσο τα χρόνια περνούν να μάθουμε τον εαυτό μας και να ξέρουμε πότε νιώθουμε πραγματικά ερωτευμένες.

 Πως θα γίνει αυτό ; Για αρχή όταν πρωτογνωρίζεις κάποιον και μπαίνει γρήγορα στην ζωή σου, δώσε λίγο χρόνο στο εαυτό σου, μην πέφτεις με τα μούτρα. Ζύγισε τα συναισθήματά σου και φέρσου ώριμα, σαν γυναίκα και όχι σαν κοριτσάκι. Υπάρχουν κάποια μικρά tips, για να μάθεις να ξεχωρίζεις αν αυτό που νιώθεις είναι έρωτας ή ένας απλός ενθουσιασμός.

Είναι πολύ μικρά πράγματα που θα σου δείξουν τι νιώθεις πραγματικά. Αρχικά αν είσαι απλά ενθουσιασμένη , σίγουρα δεν θα σου αρέσουν όλα πάνω του, και δεν μιλάω εξωτερικά. Θα βρίσκεις πάντα κάτι που θα πιστεύεις πως δεν σου ταιριάζει. Μετά την πρώτη εβδομάδα θα έχεις την ανάγκη να κάτσεις λίγο μόνη σου, με τις φίλες σου να κάνεις τα δικά σου. Εσύ θα το βρεις φυσιολογικό ,αλλά δεν είναι. Όταν είσαι ερωτευμένος δεν μπορείς λεπτό μακριά από τον άλλον, όσες το έχουμε πάθει ξέρουμε πολύ καλά πως είναι. Μετά θα αρχίσουν οι δικαιολογίες στον εαυτό σου και στον partner σου, του στυλ είμαι κουρασμένη, θέλω να κοιμηθώ, και όλα αυτά που εμείς οι γυναίκες τα έχουμε καραμέλα.

Αν ήσασταν μαζί 2-3 χρόνια, τότε ναι όλα αυτά θα ήταν φυσιολογικά, αλλά στις δύο εβδομάδες πίστεψέ με δεν είναι! Δώσε βάση όταν σου μιλάει το συναίσθημα, και άσε τον ενθουσιασμό στην άκρη. Μάθε να μην προσπερνάς κάποια σημάδια κλειδιά! Προσωπική συμβουλή, μην αναλώνεσαι σε εφήμερους έρωτες. Πίστεψέ με όταν έρθει θα το νιώσεις! Και εκεί τα vibes θα είναι ηλεκτρομαγνητικά!