10 Πράγματα που συμβαίνουν όταν κάνετε μαζί μπάνιο!

10 Πράγματα που συμβαίνουν όταν κάνετε μαζί μπάνιο!Όχι και τόσο σέξι όσο το φαντάζεσαι... οι τέλειες ρομαντικές εκείνες στιγμές που βλέπουμε σε πολλές ταινίες να γεμίζουν τη μπανιέρα οι δυο πρωταγωνιστές και να κάνουν μπάνιο αγκαλιασμένοι ζώντας τον έρωτα τους στο φουλ.. ε ίσως να μην και τόσο σέξι τελικά στην πραγματική ζωή. Περισσότερο θα λέγαμε πως μοιάζει με μια μικρή και στενή «παιδική χαρά», όπου νιώθεις άβολα με αναπόφευκτους τους πιθανούς κινδύνους τραυματισμού!

Δες παρακάτω τα 10 πιο συχνά πράγματα που συμβαίνουν σε όλους μας κάθε φορά που αποφασίζουμε να μετατρέψουμε τη μπανιέρα μας σε ερωτική σκηνή ρομαντικής ταινίας.

 

1. Συνειδητοποιείς πως οι μπανιέρες είναι κατασκευασμένες για ένα και μόνο άτομο.

Οι περισσότερες μπανιέρες είναι μικρές. Μικρότερες απ΄όσο νομίζεις ότι είναι στην πραγματικότητα. Επομένως δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο να στριμώξεις δυο ενήλικες φυσιολογικού μεγέθους, μέσα σε μια μπανιέρα.. εκτός φυσικά αν έχεις την πολυτέλεια και τη χλιδή ενός τζακούζι στο σπίτι σου. Τότε ναι, κανείς δεν αμφιβάλλει για την διασκέδαση σας!

2. Τα πόδια σας θα ακουμπάνε τα «χαμηλά σημεία» και των δυο σας.

Υποθέτουμε πως θα κάθεστε αντικριστά στη μπανιέρα για να κοιταζόσαστε.. το πρόβλημα στη συγκεκριμένη στάση είναι πως τα πόδια σου κάπου πρέπει να τα βάλεις  και εφόσον η μπανιέρα σου είναι μικρή και για τους δυο σας, σίγουρα θα χρειαστεί να τα ακουμπήσεις στο ύψος που είναι κατευθείαν και τα ευαίσθητα σημεία του απέναντι. Είναι λίγο άβολο το γεγονός να ακουμπάς τα βρεγμένα γεννητικά όργανα του άλλου... κάτι που δεν είναι και τόσο σέξι!

3. Συνειδητοποιείς πως είναι αδύνατον να κάνεις σεξ μέσα στη μπανιέρα χωρίς να τραυματιστείς.

Γνωρίζεις πως δεν επιτρέπεται να τρέχεις κοντά σε πισίνες; Αυτό συμβαίνει επειδή όταν τα πράγματα είναι βρεγμένα υπάρχει η πιθανότητα να γλιστρήσεις και να χτυπήσεις άσχημα. Για το λόγο αυτό η μπανιέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Φυσικά μπορείτε να δοκιμάσετε τα παιχνιδάκια σας ενώ κάνετε μπάνιο και σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό για λίγο μέχρι αυτή η διασκέδαση να σταματήσει απότομα τη στιγμή που κάποιος από τους δυο σας θα γλιστρήσει!

4. Αν πάρεις κρασί μαζί σου, θα μεθύσεις μετά από μισό ποτήρι.

Κάτι περίεργο συμβαίνει όταν κάθεσαι χαλαρός σε μπανιέρα με ζεστό νερό και μπουρμπουλήθρες που σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο στο να μεθύσεις. Ίσως το δέρμα να βγάζει κάποιες περίεργες ουσίες ενώ βρίσκεται μέσα σε νερό που επιταχύνει τη διαδικασία, αλλά σίγουρα μεθάς πολύ πιο γρήγορα απ΄όσο συνηθίζεις στη πραγματικότητα. Οπότε μην παραξενευτείς αν μέσα σε 15 λεπτά αρχίζεις να ζαλίζεσαι..

Διάβασε τα υπόλοιπα στο Manslife (και με προσοχή στις μπανιέρες...)