Σεξ σε ξενοδοχείο: 5 Στάσεις που θα κάνουν τις διακοπές σου αξέχαστες!

Hotel... Motel!
Σεξ σε ξενοδοχείο: 5 Στάσεις που θα κάνουν τις διακοπές σου αξέχαστες!



Το σεξ στο ξενοδοχείο είναι ένας τρόπος διαφυγής από τη καθημερινή ρουτίνα της κρεβατοκάμαρας διότι δεν υπάρχουν κανόνες.. Έχεις την πολυτέλεια του room service, τις διάφορες θεραπείες σπα που μπορείς να κάνεις και εκείνα τα κατάλευκα σεντόνια που τα καθαρίζει πάντα κάποιος άλλος χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς.

Για να απολαύσεις όλη την δόξα του σεξ στο ξενοδοχείο πρέπει αρχικά να χαλαρώσεις και να αφεθείς. Χρησιμοποίησε όλα τα είδη περιποίησης που προσφέρουν, ρίξε τις πετσέτες στο πάτωμα όταν τελειώσεις το σκούπισμα και κάνε σεξ σε όλα τα σημεία του δωματίου! (Απλά αγνόησε το γεγονός πως και όλοι οι προηγούμενοι έκαναν το ίδιο ακριβώς με σένα!)

Ορίστε μερικοί τρόποι για να απολαύσεις τη διαμονή σου στο μέγιστο!

Βάλε φαντασία στα τέσσερα

Βάλε τη κοπέλα σου να πατήσει στα μαξιλάρια του κρεβατιού και να κοιτάει τον τοίχο κρατώντας με το χέρι της το ξύλο του κρεβατιού και ακουμπώντας το ένα της γόνατο στο κεφαλάρι. Με αυτόν τον τρόπο έχεις το ελεύθερο να την «διεκδικήσεις» και να την φιλάς στην πλάτη ενώ κάνετε σεξ. Είναι μια στάση που έχεις πλήρη «πρόσβαση» και θα την ενθουσιάσει..

Διάβασε τα υπόλοια στο Manslife για να απολαύσετε την διαμονή σας στο... φουλ!

Tags: