Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί γυρνάμε ξανά στις ζωές σας

Σας τα έχω πει γυναίκες. Όλοι κάποια στιγμή επιστρέφουν!
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί γυρνάμε ξανά στις ζωές σας



Ο ταχυδρόμος χτυπάει δυο φορές. Ο Batman Returns. Κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα (τοποθέτηση προϊόντος). Όπως και να σας το πω ένα πράγμα έχει σημασία. Πως πάντα επιστρέφει κάποιος από το παρελθόν στο παρόν. Και εμείς γυναίκες (οι άντρες ντε!) αρεσκόμαστε σε τέτοιες κινήσεις. Και ένα κύμα αλήθειας θα έρθει καταπάνω σας. Ελπίζω να είστε έτοιμες…

Γιατί γυναίκες η αλήθεια όταν χτυπάει το τηλέφωνό σας και είναι κάποιος πρώην ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την φράση «αχ, του έλειψα», που φωνάζετε αυτάρεσκα και ανεβαίνετε σε επίπεδο Alessandra Ambrosio (ωραία περάσαμε φέτος στη Μύκονο Ale, παράπονο δεν έχεις). Όχι, όχι, όχι, καμία σχέση. Θα επιστρέψει μεν, για άλλους λόγους δε. Εγώ νίπτω τας χείρας μου επειδή έφαγα πατατάκια και σας τους λέω…

-Βαριόμαστε

Καλά μην τρέξετε να χαρείτε. Δεν εννοώ πως η ζωή μας είναι άδεια και μίζερη χωρίς εσάς. Ούτε καν. Εννοώ ξεκάθαρα πως βαριόμαστε. Εκείνη την ώρα. Δεν έχουμε τι να κάνουμε. Να περάσουμε την ώρα μας. Τι πάει να πει αυτό είναι αδειανό και κενό σαν πράξη; Εννοείται πως είναι. Οπότε θα στείλουμε. Αν απαντήσετε, απαντήσατε. Αν δεν απαντήσατε, δεν έγινε και τίποτα. Άμα δεν γουστάρουμε (που δεν γουστάρουμε) ούτε που θα μας νοιάξει. Παίζει να το έχουμε ξεχάσει σε 5 λεπτά, γιατί θα έχουμε στείλει και σε άλλη.

-Ψάχνουμε καβάτζα

Λοιπόν κορίτσια-καβάτζες, απευθύνομαι σε εσάς. Ό,τι σας στέλνει 3 το ξημέρωμα και σας λέει «Θέλω να σε δω», δεν σημαίνει πως ερωτεύτηκε. Ούτε καν. Σταματήστε να ονειροβατείτε επιτέλους και δείτε την αλήθεια που ξέρετε και εσείς αλλά κάνετε τις ανήξερες. Για να ξεμπερδεύουμε με την φάση, είστε καβάτζα. Και επιστρέφουμε στην καβάτζα. Στο σιγουράκι που ξέρουμε πως θα είναι εκεί, βρέξει-χιονίσει.

-Ζητάμε επιβεβαίωση

Έχει καταστραφεί το σύμπαν. Μας έπιασε λάστιχο, τελείωσαν οι μπύρες και ο Θρύλος αποκλείστηκε από το CL (κούφια η ώρα που το ακούει). Μέσα την μαυρίλα και την καταχνιά έρχεσαι ΕΣΥ (όχι εσύ, η διπλανή σου. Εσύ!). Για να μας πεις δυο λέξεις παρηγοριάς, δυο κουβέντες να αναπτερώσεις το καραβοτσακισμένο ηθικό και γιατί όχι να κάνουμε και sex, γιατί κάθε άντρας αυτό θέλει. Ναι λοιπόν, επιβεβαίωση!

-Σαν να ομορφύνατε λιγουλάκι…

Γιατί όταν χωρίσαμε δεν ήσασταν σε αυτό το level. Τώρα είστε λίγο πιο κάτω από την φίλη μου την Ale, με τα γυμναστήρια σας και τα έτσι και τα αλλιώς. Και ναι, θέλουμε αυτό που είστε τώρα. Τελικά είμαστε όντως γουρούνια ρε φίλε…

-Κάνουμε φιγούρα

Πω, το αγαπημένο μου! Προαγωγή; Νέο αμάξι; Περισσότερα μπ(υ)ράτσα; Ώρα για φιγούρα! Και αν δεν κάνουμε φιγούρα σε μια γυναίκα που δεν είναι εδώ, που θα κάνουμε; Σε αυτή που είναι εδώ; Ας είμαστε σοβαροί γυναίκες. Αν είχαμε γυναίκα, θα κάναμε όλα αυτά; Ούτε καν!

-Εκδίκηση

Η μαγική λέξη που συνοψίζει όλα τα παραπάνω. Εκδίκηση. Όλοι κατά βάθος θέλουν εκδίκηση από το παρελθόν τους. Άντρες ή γυναίκες, την αναζητούν. Και επειδή μερικοί θα το παίξετε υπεράνω να σας πω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που δεν έχει απωθημένα με το παρελθόν του και δεν θέλει να ανταποδώσει κάτι που τον πλήγωσε. Ακόμη και οι Σαολίν στο Θιβέτ. Απλά ξέρουν και το θάβουν μέσα τους. Εγώ το λέω αλκοόλ.

Θα σας το πω πολύ ωμά μπας και ξεκολλήσετε. Όποιος ήθελε να είναι στη ζωή μας είναι. Όποιος δεν είναι, δεν αξίζει να είναι. Τώρα να στέλνει το παρελθόν και να ζητάει τι; Μια ευκαιρία να τα κάνει ξανά… μην πω; Να παίξει; Τι ακριβώς; Αυτά καλό είναι να μην γίνονται γυναίκες. Αν ένας άντρας αγαπάει, το δείχνει. Το έδειξε και δεν θέλετε; ΟΚ. Σας πλήγωσε και γυρνάει για δεύτερο γύρο; Δρόμο. Ναι, σας κολακεύει αλλά όσες φορές και αν δεις το ίδιο έργο, θα έχει πάντα ίδιο τέλος. Δεν θα αλλάξει ποτέ.

ΥΓ: Όσο για εσάς; Αν σας αγαπάμε θέλουμε να γυρίσετε. Όχι για να ξαναφύγετε όμως.

YΓ 1: Μην νομίζετε πως έχουμε μετανιώσει. Ο αντρικός εγκέφαλος δεν έχει φτάσει ακόμη σε εξελικτικό σημείο ώστε να νιώθει συναίσθημα μετάνοιας.

YΓ 2: Μερικoί ονειρευόμαστε να γυρίσετε. Βασικά ΕΣΥ. Όχι, είπαμε εσύ. Η παραδίπλα. ΕΣΥ!

Διάβασε ΕΔΩ γιατί ένας άντρας εξαφανίζεται και δεν απαντάει στα sms

Διάβασε ΕΔΩ πως θα καταλάβεις πως ένας άντρας σε απατάει

Διάβασε ΕΔΩ γιατί οι άντρες παρατάνε τα καλά κορίτσια