Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες αυτά θέλουμε να αλλάξουμε σε εσάς

Εντάξει μωρέ τώρα. Ψιλοπραγματάκια είναι…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες αυτά θέλουμε να αλλάξουμε σε εσάς



Η γυναίκα είναι το τελειότερο πλάσμα στον κόσμο. Φαινομενικά ήρεμη, πολύπλοκη σαν τον δίσκο της Φαιστού, χαμογελαστή, μπορεί να φτιάξει ή να γκρεμίσει την ζωή ενός άντρα σε δευτερόλεπτα. Αλλά εμείς οι άντρες δεν μπορούμε να διαχειριστούμε όλα αυτά. Οπότε θέλουμε να κάνετε μερικές μικροαλλαγές. Προσέξτε. Μικροαλλαγές. Όχι το Extreme Makeover: Εksomologiseis enos antra edition.

Αφού λοιπόν μουρμουράνε όλοι οι άντρες για το πόσο περίεργες είστε, σαν άλλος Ζαν  Ζακ Κουστώ (αντίπαλο δέος του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ), κατέγραψα τις συμπεριφορές των αρσενικών θηλαστικών και τι θέλουν να αλλάξουμε επάνω σας γυναικεία θηλαστικά. Τώρα τι καταλάβατε δικό σας θέμα, εγώ πάντως είμαι φαν του Κουστώ.

-Οι απαντήσεις σας

Το έτσι είναι η απάντηση στην ερώτηση «πως». Σε κάθε άλλη μορφή είναι μη αποδεκτό. Επίσης η απάντηση στο «τι έχεις;» να μην είναι ποτέ το «τίποτα». Πείτε τι σκέφτεστε, τι νιώθετε, απαντήστε τέλοσπαντων ανθρώπινα και αφήστε τους γρίφους σαν να παίζεται τον κακό σε ταινία Batman. Είστε μυστηριώδη πλάσματα, ΟΚ, το δεχόμαστε, αλλά μην είστε τόσο. Μπορείτε, αρκεί να το πιστέψετε. Η πρώτη που θα απαντήσει τι έχει και όχι «τίποτα» κερδίζει ένα γεύμα μαζί μου στα Βλάχικα στην Βαρυμπόμπη. Οι μπύρες κερασμένες.

-Ισότητα

Και πριν αρχίσεις να καις το σουτιέν σου κοπελιά (εσύ που φοράς τέλοσπαντων γιατί είναι και καλοκαίρι) διάβασε τι εννοώ. Τα δυο φύλα ΔΕΝ είναι ίσα. Η γυναίκα είναι πιο πάνω. Όταν βγαίνουμε για καφέ δεν πρέπει να κάνεις κίνηση να πληρώσεις. Δεν είναι θέμα ντροπής, αξιοπρέπειας, περηφάνιας. Μας ενοχλεί εμάς τους άντρες. Συνοδεύεσαι. ΟΚ; Αν λοιπόν πέσετε γυναίκες σε άντρα που δεν κάνει κίνηση να πληρώσει ή ακόμη χειρότερα πληρώνει ο καθένας τα δικά του (ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ!), τότε χωρίστε τον. Σας περιμένω στα Βλάχικα για μπύρες.

-Μουρμουμουμουμουμουρα

Έβαλα πολλά μου για δυο λόγους. 1ον: Χύθηκε καφές στο πληκτρολόγιό μου και κολλάνε τα κουμπιά. 2ον: Είναι σε μεγάλη ένταση η μουρμούρα. Παίρνετε το τόσο (με το συμπάθιο) και το κάνετε τόοοοοοοοοοοσο (ξανά με το συμπάθιο). Και ναι, εμπεριέχει σεξουαλικό υπονοούμενο το τόσο-τόοοοοοοοοοοσο, αλλά δεν εννοώ αυτό. Το 99% των αντρών θέλει να σας το αλλάξει αυτό. Μετά στη λίστα πηγαίνουν τα φώτα, τα πετρέλαια και το κλαπέτο.

-Την. Ψυχρή. Ορθολογική. Σκέψη.

Μην πείτε τώρα πως δεν το κάνετε. Στα ζόρια, όταν σφίγγουν τα γάλατα ξαφνικά μετατρέπεστε σε όντα ορθολογιστικά. Κανένα συναίσθημα. Μια τετράγωνη λογική που ψάχνει να βρει την καλύτερη λύση μόνο για εσάς γυναίκες. Είναι σκληρό να το λέω έτσι, το ξέρω, αλλά είναι αυτή η φύση σας από την διαδικασία της εξέλιξης των ειδών. Κάτι τέτοια έλεγε και ο Δαρβίνος και πέθανε μόνος του, αλλά εγώ έχω συμβιβαστεί με τη μοίρα μου. Και το ράφι.

-Την περίοδό σας

Όχι για τους σεξουαλικούς λόγους. ΟΚ και για αυτούς. Αλλά όποτε είστε σε αυτές τις μέρες, παραλαμβάνετε μια παρτίδα ορμονών που αυτόματα σας κάνουν γκρινιάρες, τους τύπους από το Hangover μπροστά σας νηφάλιους ενώ αποκτάτε και δύναμη Λευκορώσου αρσιβαρίστα. Δηλαδή αυτό το μαρτύριο για εμάς δεν παλεύεται ούτε για πλάκα. Για εσάς, δεν ξέρω. Αλλά πρέπει να ψιλοπονάτε απ’ότι έχω καταλάβει.

-Μην μας παρατάτε για άλλον

Είναι συμπαντικός κανόνας. Μια γυναίκα παρατάει κάποιον για να τα φτιάξει με έναν άλλον. Και ακόμα-ακόμα, τον έχει ήδη βρει τον επόμενο, περιμένει να στρώσει η κατάσταση και μετά να χωρίσει. Ενώ εμείς οι άντρες, σας απατάμε, δεν το λέμε και όλα κομπλέ. Αυτά τα πράγματα καλό είναι να μην γίνονται. Γενικά.

Υπάρχει όμως και ένα τεράστιο ΑΛΛΑ

Έρχεται η στιγμή που ΕΜΕΙΣ οι άντρες αλλάζουμε χωρίς να κάνετε μια προσπάθεια γυναίκες. Αυτό ονομάζεται έρωτας. Ναι, μπορεί να μην το πιστεύετε, ναι, να είναι μύθος σαν το δασύτριχο στήθος του Δημήτρη Σταρόβα, αλλά συμβαίνει.

Εγώ άλλαξα (προς το καλύτερο ευτυχώς Παναγιά μου) για μια γυναίκα. Δεν πήρα είδηση το πώς, αλλά άλλαξα. Και γίνεται με όλους τους άντρες. Άλλοι το λέμε, άλλοι το παίζουν macho και το κρύβουν. Αλλά όταν έρθει εκείνη η γυναίκα που δεν θέλουμε αν την αλλάξουμε στο 1% τότε έχουμε αλλάξει εμείς.  Και όταν δεν είμαστε μαζί της, πνιγόμαστε με έναν κόμπο στο λαιμό που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι είναι και γιατί φεύγει κοντά της.

Και να σας πω και κάτι στην τελική γυναίκες; Μην αλλάξετε ποτέ. Όποιος γουστάρει. Όποιος δεν γουστάρει από εκεί (όχι, εκεί είναι οι τουαλέτες. Την άλλη πόρτα). Είμαστε αυτό που πραγματικά νιώθουμε.

Τα ξαναλέμε για να καθαρίσω και το πληκτρολολολολολολογιο.

ΥΓ: Δεν το λέω συχνά, αλλά νομίζω πως είναι η στιγμή. Το FollowMe για τον μήνα Αύγουστο είχε 1 εκατομμύριο page views (και ανεβαίνει). Ένα ευχαριστώ σε εσάς που μας πήρατε μαζί σας… διακοπές είναι ελάχιστο. Αλλά εγώ θέλω να πω ευχαριστώ σε δυο γυναίκες. Στη μια που πίστεψε σε μένα όταν δεν πίστευα εγώ στον ίδιο μου τον εαυτό και είναι για μένα η… καλή νεράιδα. Και σε μια ακόμα που δεν είναι στην ζωή μου, δεν θα είναι ποτέ, αλλά κατάφερε να με αλλάξει και να με κάνει πολλά… τσικ καλύτερο άνθρωπο. Εννοείται πως νιώθω τον κόμπο στο λαιμό!

ΥΓ 1: Να μην αλλάξετε γυναίκες. Αφήστε τους να λένε…

Διάβασε ΕΔΩ πώς να διαλέξεις τον σωστό άντρα (βήμα-βήμα οδηγίες λέμε...)