Τρέλανέ τον χωρίς καν να τον αγγίξεις…

Και όμως γίνεται!
Τρέλανέ τον χωρίς καν να τον αγγίξεις…



Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα όπλο και αυτό δεν είναι άλλο από την θηλυκότητά και το sexiness μας. Μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε και στο τέλος να μην δίνουμε τίποτα. Μπορούμε απλά να τρελάνουμε τον σύντροφό μας, χωρίς καν να τον αγγίξουμε και στο τέλος, ανάλογα με το αν το αξίζει ή όχι να πράξουμε.

Μπορείς να ΄΄παίξεις΄΄ με τον σύντροφό σου και να τον κάνεις σε βλέπει στον ύπνο του αλλά και στον ξύπνιο του. Να του τρελάνεις το μυαλό και να του κάνεις αυτό που δεν αντέχει, απολύτως  τίποτα … Πως θα το κάνεις σωστά; Είναι πανεύκολο, για αρχή βρες το πιο sexy τραγούδι ,τα πιο ωραία και πολλά υποσχόμενα εσώρουχά σου, μια καρέκλα και ένα κομμάτι ύφασμα ( τόσο μεγάλο για να φτάνει να δέσεις τα χέρια του)αυτά είναι αρκετά για να λάβει το σχέδιό σου δράση. Ζήτησέ του να κάτσει στην καρέκλα, πίστεψέ με μόλις σε δει ημίγυμνη δεν θα μπορέσει να αρνηθεί, στην συνέχεια δέσε τα χέρια του πίσω από την πλάτη του και πάτησε το play στα ηχεία … Χόρεψέ του αισθησιακά (μπορείς την προηγούμενη μέρα να πάρεις μαθήματα από την  Jamie Lee Curtis στην ταινία True Lies, θα σε βοηθήσει σίγουρα). Το πιο σημαντικό όλων όμως είναι να φτάσεις τόσο κοντά του, και να τον κάνεις να θέλει να εκραγεί, χωρίς ποτέ, μα ποτέ να τον αφήσεις να σε αγγίξει!

Στην συνέχεια οι επιλογές σου θα είναι δύο, ανάλογα με την διαγωγή του, ή προχωράτε στην επόμενη σκηνή ή απλά τον αφήνεις έτσι, μέχρι να βάλεις την φόρμα σου και με την μουσική στην διαπασών , για να μην τον ακούς, να τον λύσεις μόλις ηρεμήσει και φυσικά να μην κάνετε τίποτα! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τον κάνεις να βλέπει εφιάλτες και να μετανιώνει την ώρα και την στιγμή που έκατσε σε αυτή την καρέκλα…

Δες εδώ τους πιο απίθανους τρόπους για να αποπλανήσεις έναν άντρα!