Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες αυτά θέλουμε να μας ρωτάτε

Τις έχετε σκεφτεί ποτέ; Και αφού τις σκεφτήκατε γιατί δεν τις κάνετε;
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες αυτά θέλουμε να μας ρωτάτε



Η ερώτηση είναι το μεγαλύτερο εκφραστικό μέσο που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να πάρει μια πληροφορία. Μετά είναι η φάλαγγα και μετά το ξενύχιασμα με τανάλια. Εγώ προτιμώ το δεύτερο, αλλά επειδή μου λένε κάτι χαζομάρες, ότι απαγορεύεται και τέτοια, παίρνω την ερώτηση. Και το ίδιο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να κάνετε και εσείς γυναίκες.

Γιατί πολύ-πολύ-πολύ-πολύ (μπορώ να το κάνω για πολύ ακόμα)-πολύ απλά εσείς προτιμάτε μια άλλη λύση. Δεν ρωτάτε. Προτιμάτε να μην μάθετε τίποτα, παρά να ρωτήσετε. Και αν ρωτούσατε τότε θα είχαμε λύσει πολλά προβλήματα, οι ζωές μας θα ήταν πιο άνετες και πιο απλές αλλά για έναν άγνωστο λόγο εσείς παίρνετε τον high road (τον δρόμο ντε) και σας ψάχνουμε. Αλλά δεν θα είχε γίνει αυτό ΑΝ κάνατε ερωτήσεις που θα απέτρεπαν ένα σωρό ευτράπελα.

Ποιες; Αυτές! (1-0)

Μ’αγαπάς;

Μια κλασική, σπαστική ερώτηση, που κάθε άντρας βαριέται αλλά θέλει να του την κάνουν οι γυναίκες. Ξεχωρίζει τα παιδιά από τους άντρες, τις μούφα σχέσεις με τις κανονικές και επίσης το «θα πω ναι για να κάνω σεξ» με το «θα απαντήσω με επιχειρήματα γιατί την αγαπώ». Αλλά δεν το ρωτάτε γιατί θεωρείτε πως είναι πολύ απλό. Αλλά δεν είναι. Και επειδή μια γνωστή (γνωστή πια. Εκεί φτάσαμε) που γράφει εξαιρετικά, σχολίασε πως στις πράξεις το χάνουμε θα πω απλά αυτό: Είδαμε και όταν κάνουμε πράξεις που δείχνουν πως αγαπάμε, τι γίνεται στο τέλος.

Τι σκέφτεσαι;

Πιθανότατα πως θα παίξει ο Μπέντο το 4-2-3-1 φέτος. Αλλά μόνο ότι θα ρωτήσετε θα δείξει και ένα ενδιαφέρον. Ούτε περιμένουμε να καταλάβετε, ούτε να γίνετε μέρος του προβλήματος που μας απασχολεί. Αλλά ρωτήστε έστω για να μας δείξετε πως είστε εκεί ρε κορίτσια. Μην τα γράφετε όλα στα παλιά σας τα γοβάκια.

Πεινάς;

Ναι. Ξεκάθαρα ναι. Πάντα ναι.

Έχεις χρήματα;

Κοιτάξτε εδώ τι γίνεται. Η καθημερινότητα είναι ΠΟΛΥ δύσκολη. Τα λεφτά επίσης δεν έφεραν ΠΟΤΕ την ευτυχία και αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας όλοι, άντρες και γυναίκες. Και να μάθετε να ζείτε με όσα έχετε και να εκτιμάτε ανθρώπους. Πέρα όμως από αυτό, τα ρημάδια τα λεφτά είναι και εκείνα που μας αγχώνουν. Και απλά ρωτήστε για να μάθετε. Ψέματα θα σας πούμε να σας καθησυχάσουμε. Στάνταρ.

Θες μπύρα;

Ναι. Ξεκάθαρα ναι. Πάντα  ναι.

Σου λείπω;

Είναι κάποιο είδος μαγείας να το αποφεύγετε; Θα δείξετε απελπισμένες αν το κάνετε; Ή έχετε την λογική «θα του λείψω, άστον». Να σας πω και εγώ ένα μυστικό; Πιο πολύ μας νοιάζει να μας δείχνετε πως θέλετε να σας ψάξουμε. Αν ρωτήσετε αυτή την συγκεκριμένη ερώτηση, τότε θα δείτε πράγματα που δεν πιστεύατε ποτέ, γιατί θα χτυπήσετε την πιο ευαίσθητη χορδή μας.

Σε πιέζω;

Αν φτάσει γυναίκα να κάνει αυτή την ερώτηση, τότε κοιτάξτε έξω από τα παράθυρα. Μαμούθ κόβουν βόλτες, εξωγήινοι ήρθαν στη Γη, ο Παναθηναϊκός πήρε πρωτάθλημα (χαχαχαχα, καλό!) και το ΔΝΤ έφυγε από την Ελλάδα. Αλλά που και που να κάνετε την ερώτηση γυναίκες για να ξέρετε και που βαδίζουμε. Όχι σαν ανθρωπότητα (προς το χειρότερο) αλλά σαν σχέση.

Θες να μιλήσουμε;

Να μάθετε να ξεχωρίζετε το «θες να μιλήσουμε;» και το «πρέπει να μιλήσουμε». Το πρώτο είναι καλό και μας δείχνει πως πάλι νοιάζεστε. Το δεύτερο πως χωρίζουμε και μας παρατάτε. Αμφιβάλει καμιά σας;

Ξέρετε κάτι γυναίκες; Τις κάνετε. Αλλά σε λάθος χρόνο. Σε λάθος στιγμή. Και οι απαντήσεις είναι λάθος που παίρνετε. Αλλά καλύτερα να τις κάνετε, παρά να φτάνει το σκοινί στα άκρα και να σπάει. Μπορεί να είμαστε γαϊδούρια, μπορεί να είμαστε παρτάκια αλλά να έχετε στο μυαλό σας πάντα πως οι άντρες είναι παιδιά παγιδευμένα στο σώμα ενήλικου. Και κάθε παιδί θέλει να του δείχνουν ενδιαφέρον.

Εσείς που δεν μάθατε ποτέ, να ξέρετε είστε εκείνες που δεν ρώτησαν. Τα λέει και ο Νικόλας ο Πορτοκάλογου (μεγάλος fan και αυτός της στήλης) στο παρακάτω ΦΟΒΕΡΟ τραγούδι: Αν μια φορά ρωτούσες. ΜΙΑ.ΡΗΜΑΔΑ.

ΥΓ: Θα απευθυνθώ σε σένα φιλαράκο, που δεν με ξέρεις. Η κοπέλα σου έγραψε ολόκληρο κείμενο τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις για να μην σε χωρίσει. Το νου σου ρεμάλι, φρόντισε να τα κάνεις, γιατί θα χτυπάς το κεφάλι σου στα ντουβάρια αν σου φύγει. Εγώ σπίτι δεν έχω αφήσει τοίχο για τοίχο χωρίς σημάδι από το κεφάλι μου!

ΥΓ 1: Αν κάποια μέρα συναντιόμασταν ξανά, ίσως να μ’αγαπούσες. ΙΣΩΣ. Αν μια φορά ρωτούσες. ΜΙΑ.ΡΗΜΑΔΑ.