Εξομολογήσεις ενός άντρα: Πώς θα σας δώσουμε δεύτερη ευκαιρία

Λοιπόν γυναίκες, αφού θέλετε σώνει και ντε να φάτε ξανά τα μούτρα σας, ετοιμαστείτε…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Πώς θα σας δώσουμε δεύτερη ευκαιρία



Ο χωρισμός είναι άσχημη διαδικασία (εκτός από τον δικό μου, που γλύτωσα την αρκουδοπαγίδα). Αν σας έχουμε χωρίσει εμείς γυναίκες, τότε όλα ΟΚ, είμαστε σούπερ φοβεροί και έχουμε να το λέμε . Αλλά τι κάνετε ΕΣΕΙΣ μετά από αυτό; Μερικές θέλετε και μια δεύτερη ευκαιρία. Προσέξτε: Δεύτερη ευκαιρία. Και όπως σας είχα πει παλαιότερα εμείς ΔΕΝ δίνουμε δεύτερη ευκαιρία, αλλά αφού λυσσάτε μερικές-μερικές, χατίρι να σας χαλάσω;

Να ξεκινήσουμε από το βασικό. Είναι λάθος να ζητάτε δεύτερες ευκαιρίες, είτε φταίτε, είτε όχι. Δηλαδή για όνομα, αυτοσεβασμό δεν έχετε; Αν κάνατε λάθος, ζητείστε συγγνώμη, προσπαθήστε να επανορθώσετε και άμα δείτε πως ο απέναντι είναι ντουβάρι (που αν μιλάμε για άντρα κατά 99% είναι) τέλος. Αγγίζει να όρια του βίτσιου να θες να ξαναμπείς σε κάτι που έχει τελειώσει. Εγώ θα σας τα πω και νίπτω τας χείρας μου. Έφαγα bake rolls και γέμισα ψίχουλα.

-Μιλήστε με πράξεις

Τα λόγια (καλά χορτάσαμε με αυτά. Και τα bake rolls επίσης) πάνε και έρχονται. Έχω ακούσει εγώ λόγια, ουουουουουου. Αλλά οι πράξεις μετράνε. Αφού σώνει και ντε θέλετε να είμαστε ξανά μαζί (εγώ προσωπικά όχι), να κάνετε πράξεις που θα φωνάζουν πως η δεύτερη ευκαιρία είναι κατάκτηση. Πως; Τι να σας πω; Γυναίκες είστε. Κάντε κάτι ρομαντικό, πάρτε δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας, ένα 5λιτρο μπύρα, κουπόνια για πίτσες, μαύρες ζαρτιέρες (για εσάς εεε, όχι για εμάς). Κάτι θα βρείτε εσείς, δεν σας φοβάμαι. Εκτός από εσένα εκεί στο βάθος, με το ξυρισμένο κεφάλι από τη μια πλευρά. Σαν τσαλαπετεινός είσαι.

-Αλλάξτε χαρακτήρα

Η Παολάρα έχει πει ένα μεγάλο στίχο «Μα γεννιέται έτσι ο άνθρωπος, δεν γίνεται». Πιθανότατα για να σας παράτησε ο καλός σας βρήκε άλλη. Ελάτε τώρα, το ξέρετε. Αλλά γιατί βρήκε άλλη; Γιατί είχε άλλο χαρακτήρα που δεν είχατε εσείς (και εσύ που μοιάζεις με τσαλαπετεινό). Κάμετε την αυτοκριτική σας, βρείτε τι τον πείραξε (εννοείτε και το σεξ) και αλλάξτε το. Ή εξοντώστε την άλλη. Εκτός και αν είναι ο τσαλαπετεινός. Δεν σας παίρνει.

-Κυνηγήστε μας

Μιας και πλησιάζουμε στην εποχή του κυνηγιού, πείτε πως είστε ο Έλμερ Φαντ και εμείς ένας Μπαγκς Μπάνι. Τέτοιο κυνήγι. Γιατί εμείς οι άντρες είμαστε και λίγο ψωνισμένοι. Κάνουμε το κομμάτι μας αν μια γυναίκα μας γίνεται λίγο κολλιτσίδα. Μην περάστε όμως στο άλλο άκρο, του stalker (γεια σου Φανίτσα!). Είναι μια λεπτή κόκκινη γραμμή ανάμεσα στον έρωτα και την σχιζοφρένεια. Αν την περάσετε ξεχάστε μας γυναίκες.

-Ζήλια!

Ντρέπομαι που το γράφω (καλά, δεν ντρέπομαι ιδιαίτερα) αλλά θα πιάσει. Γυναίκες, εμείς οι άντρες έχουμε έναν μηχανισμό που θέλει ό,τι ήταν δικό μας να παραμένει πάντα δικό μας, χωρίς να το πάρει άλλος. Αν κάνετε πως είστε με άλλον, θα γυρίσουμε μόνοι μας. Και θα ζητάμε εμείς ευκαιρία, παρότι σας χωρίσαμε. Τόσο… homo sapiens!

Γενικά υπάρχει η άποψη πως οι ευκαιρίες είναι για να δίνονται.. Αν κάτι τελείωσε, καλύτερα να το αφήνετε. Τι δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες; Μια φορά έσπασε το γυαλί και τέλος. Αν πάρετε γυναίκες δεύτερη ευκαιρία, θα ξαναχωρίσετε. Μην προσπαθείτε με το ζόρι να είστε με κάποιον. Όπως έχω ξαναγράψει, αυτός χάνει. Και εσείς χάνετε όταν παρατάτε κάποιον για ψύλλου πήδημα. Έτσι είναι οι σχέσεις. Συν ότι αν θέλετε δεύτερη ευκαιρία να περιμένετε ΠΟΛΥ χειρότερα καψώνια. Αν σας αξίζουν, εσείς το ξέρετε. Αλλά ότι δεν θα καταλήξει καλά, είναι δεδομένο…

ΥΓ: Επειδή δεν μου αρέσουν τα ψέματα, θα σας πω μια τεράστια αλήθεια. Οι Εξομολογήσεις είχαν τελειώσει οριστικά μια εβδομάδα πριν, για δικούς μου λόγους. Είχαν γραφτεί οι τελευταίες και σήμερα θα δημοσιεύονταν. Επειδή όμως το σύμπαν γελάει όταν κάνω σχέδια (και έχω έναν πανέξυπνο εργοδότη-όχι αφεντικό. Οι σκύλοι έχουν αφεντικά-well played Nancy Zambetoglou) και ο έρωτας επίσης, συνεχίζουμε. Όσο για τις τελευταίες Εξομολογήσεις; Τις διάβασε μόλις ΕΝΑΣ άνθρωπος, που ανήκει στο παρελθόν. Με το σπαθί του. Αλλά εμείς θα συνεχίσουμε όσο πάει!

ΥΓ 2: Και για να το ανοίξουμε το θέμα, μπορείτε να στέλνετε απορίες, μπινελίκια, συμβουλές, ιδέες για θέματα στο ddrizos@gmail.com. Μαζί το ξεκινήσαμε, μαζί το προχωράμε!