Tα σημάδια πως είσαι με κάποιον που δεν πρέπει

Γιατί ο έρωτας έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις και με τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο…
Tα σημάδια πως είσαι με κάποιον που δεν πρέπει



Ο έρωτας πολλές φορές μπορεί αν είναι μπερδεμένος και να μας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Τόσο πολύ που δεν είναι απίθανο να ερωτευτείς τον λάθος άνθρωπο. Και ναι, έχει συμβεί σε όλες και όλους!

Υπάρχουν μερικά σημάδια που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις αν την έχεις… πατήσει με τον λάθος άνθρωπο για τα καλά. Και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το καταλάβεις πριν να είναι αργά!

-Νομίζεις πως η ζωή σου ξεκινά από την αρχή

Όλοι μας είμαστε χαρούμενοι όταν είμαστε ερωτευμένοι. Νιώθεις πως όταν βρεις τον ΕΝΑΝ αυτόματα όλα είναι παρελθόν. Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα πολύ ζωοφόρο αλλά δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ευτυχία. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως η ευτυχία έρχεται πρώτα από εσένα και μην εξαρτάσαι από κάποιον άλλον. Ό,τι έχεις ζήσει είναι αυτό που σε έφερε μέχρι εδώ!

-Με το ζόρι προσαρμόζεσαι

Το βασικό είναι να βρούμε μια σχέση που ξέρουμε τι μπορούμε να προσφέρουμε, όχι τι πρέπει με το ζόρι. Δεν πρέπει να αλλάξεις για κανέναν και για τίποτα. Στην τελική δεν συμπληρώνεις και φόρμα για να ερωτευτείς!

-Δεν ξέρεις αν όντως αγαπάς τον άλλον

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Νιώθεις όμορφα αισθήματα για εκείνον αλλά μέσα σου ξέρεις τι νιώθεις ακριβώς. Αν αναγκάζεις εσένα να ερωτευτείς, τότε προφανώς και είσαι με λάθος άνθρωπο ή θες τον λάθος άνθρωπο.

-Σκέφτεται πως κάτι καλύτερο μπορεί να έρθει

Καλά, θέλει και εξήγηση πως πρέπει να σε ανησυχεί αυτό τώρα;

-Φοβήθηκες την μοναξιά

Και για τον λόγο αυτό επέλεξες να μπεις σε μια σχέση με έναν άνθρωπο. Η μοναξιά είναι όντως δύσκολο συναίσθημα και μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σχέση που δεν είναι αυτό που θέλεις. Ορίστε λοιπόν!

-Πιστεύεις ακόμη στον κεραυνοβόλο έρωτα

Σώνει και ντε πρέπει για να είσαι ευτυχισμένη, να δεις κάποιον και να πέσεις ξερή με την πρώτη; Όχι! Αλλά επειδή έτσι το έχουμε δει στις ταινίες, νομίζουμε πως είναι και η πραγματική ζωή. Αλλά δεν είναι. Και προφανώς το έκανες και εσύ και για τον λόγο αυτό κατά 99% κατέληξες με κάποιον που δεν είναι για σένα.