Πως θα καταλάβεις πως ο σύζυγός σου σε απατάει

Το ένστικτό σου ίσως και δεν σε ξεγελάει…
Πως θα καταλάβεις πως ο σύζυγός σου σε απατάει



Εκατοντάδες και εκατοντάδες ζευγάρια μέσα στους αιώνες βιώνουν την απιστία. Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι που το μαθαίνεις τώρα αλλά τι συμβαίνει όταν το βιώνεις μέσα στο ίδιο σου το σπίτι;

Μπορεί να έχουν μπει οι ψύλλοι στα αυτιά σου, αλλά ο σκοπός δεν είναι να μπουν απλά αλλά να τους καταλάβεις πριν καν μπουν. Η διαφοροποίηση της συμπεριφοράς του συντρόφου σου θα σε έχουν παραξενέψει και πρέπει να αναλάβεις δράση.

Σε απατάει λοιπόν; Ορίστε μερικά tips για να σιγουρευτείς 100%!

-Ρώτα τον ευθέως

Η άμεση επίθεση, η άμεση ερώτηση μπορεί να σου αποκαλύψει την αλήθεια. Απλά πρέπει να είσαι προετοιμασμένη και για μια άμεση απάντηση, που ίσως να μην σου αρέσει ή δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις.

-Ζήτα βοήθεια

Δεν εννοούμε να πας σε έναν ντετέκτιβ αλλά να μιλήσεις με έναν ψυχολόγο που θα σε βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσεις τις συμπεριφορές του συντρόφου σου.

-Ψάξε το κινητό

ΟΚ, αυτό δεν είναι σωστό. Ψέματα να σου πούμε για να σου χρυσώσουμε το χάπι; Δεν είναι σωστό ούτε από ηθικής πλευράς αλλά και δεν σε τιμάει. Αλλά μπροστά στην αλήθεια τι είναι να κάνεις αυτό το τόσο δα ατόπημα;

Αν σε απατάει τι πρέπει να κάνεις;

Να μάθεις από αυτή την εμπειρία. Να καταλάβεις πως εσύ δεν έκανες κάτι λάθος αλλά εκείνος ήταν που δεν σου φέρθηκε σωστά. Μην πέσεις στην παγίδα πως σε αντικατέστησε με κάποια καλύτερή σου. Ούτε καν ισχύει και ούτε καν αξίζεις να το πιστέψεις. Απλά αποκόμισε την εμπειρία, μην καταδικάζεις καμία μελλοντική σχέση και να θυμάσαι πως δεν είναι όλοι οι άντρες οι ίδιοι!