Τα 5 βήματα για να κολλήσει μαζί σου μια και για πάντα

Εγγυημένα δεν θα σε αφήσει να φύγεις από πάνω του!
Τα 5 βήματα για να κολλήσει μαζί σου μια και για πάντα



Για τις περισσότερες γυναίκες, το πιο δύσκολο πράγμα στον έρωτα δεν είναι να γνωρίσουν κάποιον αλλά να καταφέρουν να κάνουν τον άλλον να δεθεί μαζί τους. Τα συναισθήματα είναι δύσκολο πράγμα και όταν μιλάμε για άντρες το θέμα είναι ακόμη πιο δύσκολο!

Τι πρέπει να κάνεις εσύ λοιπόν για να κολλήσει μαζί σου; Παρακάτω θα βρεις τα 5 must do βήματα για να είναι δικός σου και… τσιμπημένος για πάντα!

Βγες μαζί του για αυτό που είναι

Ξεκάθαρα αν κοιτάς μακροπρόθεσμα (τι κάνει στην ζωή του, πόσο είναι το εισόδημά του), τότε θα το χάσεις το παιχνίδι νωρίς. Οι άντρες δεν μπορούν αυτές τις σκέψεις, πνίγονται. Πρέπει να του δείξεις πως ενδιαφέρεσαι για την ΤΩΡΙΝΗ του κατάσταση, πως τον θες για αυτό που είναι και όχι για αυτό που μπορεί να γίνει. Οι άντρες δεν είναι project και αν αντιληφθούν έστω και μια στιγμή πως αυτό βλέπεις… έφυγαν!

Δημιούργησε αίσθημα ασφάλειας

Το να δημιουργήσεις αίσθημα ασφάλειας, σημαίνει πως πρέπει να έχει κάποιος τον χώρο να εκφράσει τα συναισθήματά του χωρίς να νιώθει πως θα τον κρίνει. Μπορεί εσύ σαν γυναίκα να το έχεις εύκολο να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου, αλλά ένας άντρας όχι. Την επόμενη φορά που ο σύντροφός σου θα παραπονεθεί για κάτι που τον ενόχλησε, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον αφήσεις να μιλήσει και να μην τον κατακρίνεις.

Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν

Οι άντρες ξέρεις πως τρομάζουν με το παραμικρό μέσα σε μια σχέση. Όσο πιο ανάλαφρη και light είσαι μέσα στον δεσμό σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να δεθεί μαζί σου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κάνεις έναν άντρα να νιώσει πως δεν πιέζεται και η σχέση σας είναι πιο ανάλαφρη! Με μέτρο πάντα…

Να είσαι ευάλωτη

Εδώ μιλάει καθαρά το ανδρικό ένστικτο. Οι άντρες έχουν ανάγκη να νιώθουν σημαντικοί. Όταν δείχνεις σε έναν άντρα όσα σε τρομάζουν και σε πονάνε, χωρίς να φιλτράρεις τα συναισθήματά σου, αυτόματα ο άντρας νιώθει πως είναι σημαντικός. Δείχνοντας πως είσαι ευάλωτη δημιουργείς πολύ βαθιά σύνδεση με τον άλλον.

Άφησέ τον να σε κυνηγήσει

Εδώ και αν μιλάει το αντρικό ένστικτο. Θα στο πω απλά: Ο άντρας αν γουστάρει θα κυνηγήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση αν θέλει μια γυναίκα να κάτσει να περιμένει. Τι πρέπει να κάνεις εσύ; Τίποτα! Άφησέ τον να σε κυνηγήσει. Δώσ’του αυτή την χαρά. Οι άντρες εξάλλου είναι γεννημένοι κυνηγοί!