Oι 4 βασικοί λόγοι που απατάνε οι άντρες

Είναι όλοι τους ίδιοι τελικά;



Μην αρχίσεις την μουρμούρα πριν διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές. Ναι, η απιστία είναι μέσα στην ζωή, αλλά πρέπει να δεις πίσω από τις γραμμές.

Βασικά οι άντρες απατούν επειδή θέλουν κάτι, που δεν τους το δίνει η σχέση τους. Μερικές από αυτές τις ανάγκες έχουν σχέση με τον φόβο και την ανασφάλεια. Όταν όμως έχεις καταλάβει τι είναι αυτό που θέλει, μπορείς να γλυτώσεις.

Τι γίνεται όμως όταν δεν καταλαβαίνεις; Γιατί το κάνει;

Για να νιώσει αρρενωπός

Μπορεί να σου φαίνεται κλισέ, αλλά ΟΛΟΙ οι άντρες θέλουν να νιώθουν σαν τον Superman. Να νιώσουν πως τους θέλουν όλες.  Αυτό βασικά ισχύει και για τα δυο φύλα, ωστόσο οι άντρες ζουν για την επιβεβαίωση.

Το θέμα δεν είναι αυτό, είναι πως ο άντρας χρειάζεται την κοινωνική επιβεβαίωση από τους γύρω του και αυτό έρχεται αν τον θέλουν πολλές γυναίκες. Οπότε ο λόγος που απατά πρωταρχικά είναι η επιβεβαίωση.

Για να νιώσει εκτίμηση

Δες το και από την δική σου πλευρά. Αν είσαι σε μια σχέση με κάποιον που δεν σε εκτιμάει, τι θα κάνεις; Θα κοιτάξεις κάποιον άλλον που θα σου προσφέρει εκτίμηση. Το ίδιο κάνει και ο άντρας. Όσο δεν του δείχνεις ότι τον εκτιμάς (με διάφορους τρόπους), τότε και εκείνος θα πάει αλλού.

Για την ασφάλεια

Όσο περίεργο και να σου μοιάζει και οι άντρες ζητάνε την ασφάλεια. Αν του έχεις γεννήσει εσύ ανασφάλειες, πιέζοντάς τον διαρκώς ή κατακρίνοντάς τον, τότε πολύ απλά θα στραφεί σε μια γυναίκα που θα του προκαλεί ασφάλεια.

Για την έξαψη

Καταλαβαίνεις απόλυτα. Αν στο κρεβάτι δεν τον ικανοποιείς, τότε σίγουρα θα κοιτάξει σε μια άλλη που θα του προσφέρει αυτά που δεν του προσφέρει εσύ!