Έξι στιγμές που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις σεξ

Το επιβάλλουν οι συνθήκες!
Έξι στιγμές που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις σεξ



Ευκαιρίες για να κάνεις σεξ υπάρχουν παντού. Το θέμα είναι να το επιδιώξεις. Δεν χρειάζεσαι δικαιολογίες για να επιδοθείς στο αγαπημένο “άθλημα”. Υπάρχουν στιγμές που πραγματικά η απόλαυση εκτοξεύεται στα ύψη,αρκεί να βρεθείς την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και στον παρτενέρ. Μετά θα νιώθεις άλλος άνθρωπος:πιο ήρεμος και ευτυχισμένος.

Εμείς σας δίνουμε ιδέες και ελπίζουμε να τις κάνετε πράξη:

1.Πριν από ένα επαγγελματικό project:

Μελέτες αποδεικνύουν ότι το σεξ ηρεμεί το νευρικό σύστημα. Είναι το κατάλληλο φάρμακο για να μειώσεις το άγχος που σου προκαλούν οι επαγγελματικές δραστηριότητες.Βρες χρόνο με τον σύντροφό σου και αφέσου στα χέρια του. Όταν έρθει η στιγμή να εμφανιστείς μπροστά στους συνεργάτες σου, θα λάμπεις.

2.Με το καλημέρα:

Μην κάνεις γκριμάτσες. Το σώμα σου είναι προετοιμασμένο να απολαμβάνει τη σεξουαλική δραστηριότητα τα πρωινά. Οι ορμόνες σου το επιβάλλουν. Η ενέργεια ξεχειλίζει και όλα τα σημάδια οδηγούν σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία κάτω από τα σεντόνια, στο πάτωμα,στη κουζίνα...όπου θέλεις εσύ.

3.Την 14η μέρα του γυναικείου κύκλου:

Όταν οι γυναίκες διανύουν τη 14η μέρα του έμμηνου κύκλου τους, το σώμα τους διψά για σεξουαλικές περιπτύξεις.Εκείνη την μέρα το μέγεθος της κλειτορίδας τους αυξάνεται κατά 20%, γεγονός που τις φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον πολυπόθητο οργασμό. Οπότε ξεκίνα να μετράς μέρες...

4.Μετά από μια περίεργη μερα:

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να απομακρύνεις από πάνω σου την ένταση της καθημερινότητας είναι να κάνεις σεξ με τον σύντροφο σου. Είτε έχει ένταση είτε είναι τρυφερό, το σίγουρο είναι ότι το άγχος θα χαθεί εν ριπή οφθαλμού και τη θέση του θα λάβει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

5.Μετά από μια συναρπαστική εμπειρία.

Η αδρεναλίνη βρίσκεται ήδη ψηλά και εσύ είσαι προ των φλογισμένων πυλών.Επιθυμείς να εκτονώσεις την συσσωρευμένη ενέργεια σου. Ο πιο κατάλληλος τρόπος να επιτευχθεί, είναι φυσικά η σεξουαλική ανάφλεξη.

6.Μετά από έναν τσακωμό:

Όσο και εάν ακούγεται περίεργο,ένας καυγάς είναι πάντα αφροδισιακός. Ενώ είσαι κατακόκκινη από την ένταση, μια γρήγορη κίνηση σε φέρνει πολύ κοντά στην ευχαρίστηση. Η κατάσταση εξομαλύνεται και εσύ απολαμβάνεις ένα παθιασμένο σεξ.Οπότε την επόμενη φορά που θα διαφωνήσεις με το σύντροφό σου, φίλα τον!Μετά ξέρεις τι θα ακολουθήσει.