Ακούστε αγόρια...τι μας αρέσει να ακούμε όταν κάνουμε σεξ

10+1 τραγούδια για να περάσεις...καλά!
Ακούστε αγόρια...τι μας αρέσει να ακούμε όταν κάνουμε σεξ



Παρά την ηλικία μου (ανήκω ακόμα στην έννοια "νεολαία") δεν μου αρέσουν όλες αυτές οι μουσικές με πολλούς θορύβους (αν και την ηλεκτρονική μπορώ να την εκτιμήσω) δεν αντέχω όλα αυτά τα pop, αντίθετα στο κινητό μου έχω μερικά indie και πολλά ατμοσφαιρικά κομμάτια οπότε θα φαντάζεσαι τη χαρά μου όταν ξεκίνησα να γράφω αυτό το άρθρο.

Από τη Δανάη Γεωργαντά

Στους περισσότερους άντρες δεν ενδιαφέρουν τα κεριά, το κρασί και η μουσική. Όποτε τους έρθει, αν μπορούν να κάνουν σεξ, δεν έχουν πρόβλημα! Οι γυναίκες όμως είμαστε διαφορετικές... Θέλουμε και το χάδι πριν μπούμε στο ψητό ή το “τυχαίο” άγγιγμα πόσο μάλλον μια πολύ σεξουαλική ατμόσφαιρα.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι άντρες είναι ότι αν μας δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα – ναι, τη σεξουαλική, θα μπούμε πιο καλά στο ρόλο μας! Το ημίφως, τα κεριά να τρεμοπαίζουν, να έχουμε πιει και 2 ποτήρια κρασί για να χαλαρώσουμε και να ξεχάσουμε τα κόπμλεξ μας και η μουσική που θα μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε πρωταγωνίστριες σε videoclip (οκ εκείνη την ώρα μόνο videoclip δεν θα ήταν) θα αποδώσουμε καλύτερα!

Για να μην ψάχνεις τελευταία στιγμή να βάλεις μερικά τραγούδια σου έχω ετοιμάσει μια λίστα με τα δικά μου αγαπημένα αλλά κάποιους στίχους μην τους πάρεις και πολύ στα σοβαρά εκείνη την ώρα. Απλά απόλαυσε τον ρυθμό!

Από τα πιο κλασσικά αισθησιακά κομμάτια που δεν το βαριέσαι ποτέ!

Λίγο το ότι σου θυμίζει τον Leonardo DiCaprio, λίγο ότι ο ρυθός είναι αργός... Δεν θες και πολύ!

Από τα λόγια μέχρι τη μουσική είναι εντελώς κατάλληλο για τέτοιες στιγμές.

Αν θέλεις να δεις και κάτι την ώρα που κάνεις σεξ μπορείς πάντα να βάζεις το video clip της FKA Twigs. Αν σε ρωτήσει το αγόρι σου έχεις και τη δικαιολογία ότι το έβαλες για το τραγούδι! wink wink...

Και μόνο που ακούς το intro του τραγουδιού αμέσως μπαίνεις σε ένα πιο σκοτεινό και σεξουαλικό mood.

Η σέξι φωνή της Francesca Belmonte και η βαθιά φωνή του Tricky είναι ο καλύτερος συνδυασμός για αξέχαστες στιγμές!

Αν έχεις ξεμείνει από ιδέες στο σεξ μπορείς να πάρεις ιδέες από αυτό το κομμάτι  ή ακόμα καλύτερα να κάνεις ότι λέει τη στιγμή που το λέει (όχι όμως και γρήγορες εναλλαγές).

Αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο παράδειγμα να μην ακούς τα λόγια την ώρα του σεξ αλλά ο ρυθμός είναι τόσο μαγευτικός που μπαίνει στη λίστα αυτή.

Αν δεν σου αρέσει αυτό (που αποκλείεται!) μπορείς να ακούσεις τόσα άλλα από τους Darkside γιατί έχουν πολύ ωραίες μελωδίες.

Τι πιο σέξι από λίγο Black Sabbath; Αυτή η εκδοχή είναι κατάλληλη για ρομαντικές στιγμές με το αγόρι σου.

Εδώ διίσταντε οι απόψεις.Ξεκινάει πολύ χαλαρά το τραγούδι και με ωραία φωνή αλλά το outro είναι αρκετά noisy. Είναι κατάλληλο για την κορύφωση if yu know what I mean...