Τι είναι αυτό που θα σε κάνει ακαταμάχητη σε κάθε άνδρα;

Η επιστήμη για ακόμη μια φορά στις υπηρεσίες μας.



Πόσες και πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί τι είναι αυτό που κάνουν οι γυναίκες με sex appeal και έχουν όποιον άντρα θελήσουν; Μήπως το μυστικό είναι πολύ πιο απλό και εσύ χάνεσαι στις σκέψεις σου, ψάχνοντας χωρίς λόγο;

Μια έρευνα του Women’s Health έψαξε, ρώτησε και έμαθε τι είναι αυτό το «κάτι» που θέλουν οι άντρες και μπορεί να σε κάνει ακαταμάχητη στα μάτια τους.

Το 37%, ποσοστό αρκετά μεγάλο, απάντησε πως μια γυναίκα είναι ακαταμάχητη όταν είναι ανεξάρτητη, δηλαδή μπορεί να υποστηρίξει τον εαυτό της αλλά δεν είναι και needy ως προς την ικανοποίησή τους. Κοινώς, οι άντρες αναζητούν μια γυναίκα που δεν θα είναι γαντζωμένη πάνω τους.

Το 24% απάντησε πως ένα όμορφο, γυμνασμένο σώμα κάνει μια γυναίκα ακαταμάχητη, το 11% συγκεντρώθηκε στο πρόσωπο ενώ τα… λοιπά ποσοστά μοιράστηκαν στο στιλ, την συμπεριφορά και (παραδόξως) την σεξουαλική επιθετικότητα.

Με απλά λόγια, η λέξη «ανεξαρτησία» είναι αυτή που θα σε κάνει ποθητή στα μάτια κάθε άντρα, οπότε όπως καταλαβαίνεις ο 21ος αιώνας άλλαξε και τις προτεραιότητες στην αναζήτηση του ιδανικού ταιριού.