Οι 8 χειρότεροι τύποι αντρών

Ο οκτάλογος της συμφοράς
Οι 8 χειρότεροι τύποι αντρών



Ακόμα κι αν έχεις συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι ο τέλειος άντρας κυκλοφορεί μόνο στα Άρλεκιν, υπάρχουν και οχτώ τύποι αντρών που ανταποκρίνονται απόλυτα στην ατάκα «ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί». Αναγνώρισε τα σημάδια από το πρώτο ραντεβού και κέρασέ τους ένα μεγάλο Χ για να μη σου χαλάσουν και όλες τις επόμενες βραδιές της ζωής σου.

1. Ο τύπος «Πού είναι η αγκαλιά μου;»

Εκτός κι αν είσαι συναισθηματική και τρυφερή μέχρι δακρύων, ένας άντρας που δεν είναι κολλητός σου και σίγουρα όχι ο σύντροφός σου –ούτε κατά διάνοια, διάολε- δεν μπορεί να σου ζητάει να τον αγκαλιάσεις πριν καν ανταλλάξετε ένα καλησπέρα. Μην το μπερδέψεις με διαχυτικότητα ή υπέρμετρη εξωστρέφεια. Είναι καθαρή απελπισία ασορτί με απόγνωση. Και στο κάτω-κάτω γιατί τόση βιασύνη; Πιες το cocktail σου σφηνάκι  και φύγε γρήγορα. Ακόμα καλύτερα, φύγε πριν καν το παραγγείλεις –κι άσε τη σερβιτόρα να τον αγκαλιάσει.

2. Ο τύπος «σόρι, με πήρε ο ύπνος»

Ο άντρας που έχει στο τσεπάκι έτοιμο ένα πακέτο με πρόχειρες δικαιολογίες για να εξηγήσει γιατί δεν μπορεί να σε δει σήμερα ή γιατί καθυστέρησε να εμφανιστεί στο ραντεβού είναι ο άντρας που -σόρι που σου το λέμε μέσα στα μούτρα- δεν σε κάνει και πολύ κέφι. Ειδικά η ατάκα «σόρι, με πήρε ο ύπνος» είναι το νο1 στο top10 των γλίτσικων δικαιολογιών. Αν πραγματικά σε γούσταρε, τίποτα δεν θα τον σταματούσε από το να είναι στην ώρα του στο ραντεβού σας. Γύρνα του την πλάτη.

3. Ο τύπος που σε ρωτάει «είσαι ξύπνια;» με SMS τα ξημερώματα

Δεν είναι βαμπίρ ούτε τόσο ερωτευμένος μαζί σου που δεν μπορεί να κοιμηθεί επειδή σε σκέφτεται. Στην πραγματικότητα δεν σε σκέφτεται καν. Το μόνο που θέλει μέσα στα ξημερώματα είναι μια ερωτική σύντροφο εξ αποστάσεως για να κάνει τηλεφωνικό ή cyber sex. Αν ήθελε πραγματικά να σε δει, θα σου πρότεινε να βγείτε. Και την πρόταση θα σου την έστελνε στη διάρκεια της ημέρας, όχι μέσα στη μαύρη νύχτα. Ο επόμενος, παρακαλώ.

4. Ο τύπος «Hey, stranger»

110% είναι κάποιος πρώην -και σίγουρα θα υπάρχει λόγος που είναι πρώην- ή κάποιος που δεν κατάφερε να περάσει ούτε ξυστά από το νυν, ο οποίος βλέποντας μια φωτογραφία σου στο Instagram αποφασίζει να αναβιώσει το παρελθόν και σου πιάνει ψιλή κουβέντα για να σε ξαναρίξει στα δίχτυά του. Δεν είναι ότι του έλειψες -γιατί θα σου το έλεγε εδώ και καιρό-, δεν είναι ότι τον ενδιαφέρει πραγματικά τι κάνεις -γιατί θα σε ρωτούσε-, δεν είναι καν ότι δεν σε ξεπέρασε -αλλιώς δεν θα περίμενε μια καινούργια φωτογραφία σου για να αναθερμάνει τη σχέση με τα σχόλιά του. Απλώς δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει αυτές τις μέρες και εσύ έτυχε να βρεθείς ξανά στον δρόμο του. Άλλαξε δρόμο.

5. Ο τύπος «έχω φίλο Πακιστανό»

Ο φίλος μπορεί επίσης να είναι Αλβανός, Ινδός, Κινέζος, Μαροκινός, οποιασδήποτε εθνικότητας δεν ανήκει στη λευκή φυλή ή απλώς δεν είναι Έλληνας. Και είναι συνήθως η ατάκα που ακολουθεί κάποιο ρατσιστικό σχόλιο που του ξέφυγε, π.χ. για τους Πακιστανούς. Και που μετά πάει να το καλύψει, προσθέτοντας το επικό: «Το έχω πει και μπροστά στον Πακιστανό φίλο μου και δεν έχει προσβληθεί». Ναι, καλά. Εκτός από ρατσιστής είναι και χοντράνθρωπος. Να πάει από κει που ‘ρθε.

6. Ο τσίπης

Δεν είναι μόνο τσιγκούνης. Δεν είναι ότι δεν σε έχει κεράσει ποτέ ούτε πορτοκαλάδα και όποτε έρχεται ο λογαριασμός μετράει μέχρι και το ψίχουλο του ψωμιού που έφαγες για να το πληρώσεις -ούτε καν μισά-μισά, εσύ θα πληρώσεις παραπάνω. Είναι κι ότι θα σε πάει στα πιο φτηνιάρικα μέρη και θα παραγγείλει ό,τι πιο οικονομικό έχει ο κατάλογος, παροτρύνοντάς σε με το βλέμμα να παραγγείλεις ανάλογα. Όχι, αδερφούλα. Διάλεξε κάποιον που, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, όταν βγαίνετε θα σε πηγαίνει σε καλά μέρη, θα φροντίζει να περνάς καλά και θα πληρώσει και τον λογαριασμό χωρίς να κάνει το παραμικρό τικ. Οι τσίπηδες στα χρήματα είναι και τσίπηδες στα αισθήματα.

7. Ο τύπος «πλάκα κάνω, δεν το κατάλαβες;»

Από την παντελή έλλειψη χιούμορ το ακόμα χειρότερο είναι το κακό χιούμορ. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις καν αν ο άλλος μιλάει στα σοβαρά ή απλώς αστειεύεται -και που σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσες να αστειεύεται, γιατί πολύ απλά αυτό που είπε είναι προσβλητικό, ρατσιστικό ή κακεντρεχές. Πάντως σίγουρα δεν γελάς και δεν έχεις καν ιδέα αν το τυπάκι είναι καλός άνθρωπος. Δεν μαντεύεις, απλώς φεύγεις.

8. Ο τύπος που σου στέλνει dick pics

Αλήθεια τώρα; Πρέπει και να αναλύσουμε γιατί αυτός ο τύπος είναι από τα χειρότερα που μπορεί να σου τύχουν; 

Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash
Tags: