Βάλε το σεξ στην καθημερινοτητά σου

Όσο πιο πολύ το κάνεις,τόσο πιο πολύ θα ζήσεις!
Βάλε το σεξ στην καθημερινοτητά  σου



Είναι γεγονός πως η ενεργή σεξουαλική ζωή έχει άμεση σχέση με την μακροζωία. Όσο πιο συχνά κάνεις ένα απολαυστικό σεξ,τόσο περισσότερο θα ζήσεις. Το σεξ μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικών επεισοδίων,που αποτελούν τη νούμερο ένα αιτία θανάτου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μην ξεκινήσεις την μουρμούρα ότι δεν προλαβαίνεις. Μάθε να φροντίζεις την σεξουαλική σου υγεία. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για εκμηδενίσεις την πιθανότητα να πάθεις νευρικό κλονισμό από τα άγχη της καθημερινότητας.

Έρευνες αποδεικνύουν τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει η συχνή σεξουαλική επαφή. Καταρχήν αποτελεί ένα είδος αεροβικής γυμναστικής που σε βοηθά να καύσεις θερμίδες και να ενδυναμώσεις τους μυς σου.Η αύξηση ροής των καρδιακών παλμών οδηγεί σε παραγωγή περισσότερου οξυγόνου , γεγονός που βοηθά τον οργανισμό σου να αποτοξινωθεί και να αποβάλει τις περιττές ουσίες.

Ο πολυπόθητος οργασμός, εκτός του ότι εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη, μειώνει κατακόρυφα το στρες και σε βοηθά να κοιμηθείς πιο εύκολα. Το συναίσθημα της ολοκλήρωσης είναι το καλύτερο αντίδοτο σε περιπτώση αϋπνίας. Την επόμενη φορά που το άγχος σου έχει προκαλέσει υπερένταση,κοίτα να το εκμεταλλευτείς σωστά. Κάνε σεξ με τον σύντροφό σου και μετά θα κοιμηθείς σαν πουλάκι.

Δεν έχει ρόλο ποια δεκαετία της ζωής σου διανύεις. Ακόμα και στην περίοδο της εμμηνόπαυσης,το σεξ παίζει ευεργετικό ρόλο στη ζωή σου. Μειώνει τα ενοχλητικά συμπτώματα καθώς έχει τον έλεγχο των ορμονών που παίζουν με τα νεύρα σου.

Πήγαινε σπίτι, φτιάξε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και κάνε σεξ! Όχι μόνο σήμερα αλλά όσο πιο συχνά μπορείς. Θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι!