Fashion Police: Τι δεν αντέχουμε να βλέπουμε πάνω σας αγόρια

Κρίμα δεν είναι να χάσεις το κορίτσι, επειδή δεν εννοείς να καταλάβεις ότι το τσαντάκι δεν έχει θέση πάνω σου;
Fashion Police: Τι δεν αντέχουμε να βλέπουμε πάνω σας αγόρια



Εμείς οι γυναίκες είμαστε οπτικοί τύποι. Προτού, λοιπόν, μας συνεπάρει η προσωπικότητά σας, θα εστιάσουμε (αναγκαστικά) στην εξωτερική εμφάνιση, και με αυτό εννοώ το στιλ. Δεν περιμένουμε σε καμία περίπτωση – ούτε το θέλουμε – να είστε ντυμένοι σαν να βγήκατε από editorial μόδας, αλλά υπάρχουν μερικά στιλιστικά ατοπήματα που δύσκολα ξεπερνιούνται. Κρίμα δεν είναι να χάσεις το κορίτσι, επειδή δεν εννοείς να καταλάβεις ότι το τσαντάκι δεν έχει θέση πάνω σου;

Τσαντάκι

Δεν έχει σημασία αν είναι μέσης ή ώμου, το τσαντάκι στους άντρες πρέπει να πεθάνει. Αν πρόκειται για μία απλή καθημερινή έξοδο, οι τσέπες του παντελονιού ή του μπουφάν σου αρκούν για να βάλεις τα απαραίτητα. Αν τώρα χρειάζεσαι περισσότερα πράγματα μαζί σου, υπάρχουν τα backpack. Στιλάτα και βολικά.

Υπερβολικά φθαρμένα sneakers

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του used και του είναι για πέταμα. Συμφωνούμε στο ότι λίγες φθορές κάνουν το παπούτσι να δείχνει πιο ωραίο, αλλά τρύπες, ξεχαρβαλωμένες σόλες και υπερβολική βρωμιά χτυπούν άσχημα στο μάτι.

Κοσμήματα

Αν δεν είσαι ο Johnny Depp, τα κοσμήματα είναι περιττά. Τα κολιέ έφυγαν μαζί με τα 90s, και το μόνο που επιτρέπεται να φοράς είναι το ρολόι σου. Αν είσαι surfer ή ζεις σε νησί, το ξανασυζητάμε.

T-shirt με βαθύ V

Νόμιζα ότι αυτή η μόδα έχει περάσει ανεπιστρεπτί – εκτός αν τραγουδάς στα μπουζούκια, δουλεύεις σε κλαμπ στο Γκάζι ή χορεύεις στο DWTS – αλλά έλα που συναντώ ακόμα αγόρια που προτάσσουν με υπερηφάνεια τα στήθη τους. Φορ γκαντ σέικ παιδιά όχι άλλες μπλούζες με βαθύ άνοιγμα.

Δερμάτινο x 3

Φυσικά και μας αρέσουν τα δερμάτινα biker jacket (προσδίδουν μία αλητεία όπως και να το κάνουμε), αλλά μέχρι εκεί. Αφήστε το μακρύ δερμάτινο παλτό για τον Κόμη Δράκουλα, το μεσάτο για κανέναν και το παντελόνι για τις γυναίκες και τον Kanye West. Να σας θυμίσω τι είχε πάθει ο Ross στα Friends.

Oversized πουλόβερ

Αυτά τα τεράστια πλεκτά που σας είχε κάνει κάποτε δώρο η γιαγιά σας ή αγοράσατε μόνοι σας πριν μπείτε στρατό. Δεν αντέχουμε να σας βλέπουμε να φοράτε χοντρά μάλλινα πουλόβερ, τα οποία γίνονται ακόμη χειρότερα όταν συνδυάζονται με τζιν που δεν θα φορούσε ούτε ο μπαμπάς μας.

Κάθε υπερβολική προσπάθεια εντυπωσιασμού να ξέρετε ότι πέφτει στο κενό. Αν δεν είστε σίγουροι για τις στιλιστικές σας επιλογές, διατηρήστε χαμηλό προφίλ. Όσο πιο απλά τόσο το καλύτερο. Και να θυμάστε: Πρώτα έρχεται η προσωπική υγιεινή και μετά το στιλ.