Γυναικεία κόλπα: Μάθε να κάνεις strip tease για να τον εκπλήξεις

7 συμβουλές που θα χρειαστείς αν είσαι ακόμα αρχάρια.
Γυναικεία κόλπα: Μάθε να κάνεις strip tease για να τον εκπλήξεις



Το strip tease δεν χρειάζεται να είναι χυδαίο, αν γίνει σωστά μπορεί να γίνει τόσο αισθησιακό που δεν νιώθεις λες και παίζεις σε ταινία πορνό παραγωγής διακοσίων ευρώ. Το καλύτερο παράδειγμα είναι η Dita Von Teese στη συγκεκριμένη περίπτωση, ναι η πρώην του Marilyn Manson είναι “εξωτική” χορεύτρια. Αν πατήσεις το όνομά της στο YouTube θα βγάλει πάρα πολλά βίντεο από τα show της που μόνο “δεύτερα” δεν είναι. Άρα εδώ ξεκινάει και η πρώτη συμβουλή:

1. Κάνε έρευνα. Μπες στο youtube και αν πατήσεις κάτι σχετικό με strip tease θα σου βγάλει από μαθήματα μέχρι και τι ρούχα να φορέσεις. Καλό είναι να βρεις μερικές κινήσεις που σου αρέσουν να τις δοκιμάσεις μόνη σου μπροστά από τον καθρέφτη για να δεις αν βγαίνει ωραίο το αποτέλεσμα.

2. Πάνω απ' όλα μετράει η αυτοπεποίθηση! Το ξέρει και ο φίλος σου ότι δεν είσαι επαγγελματίας οπότε σίγουρα δεν περιμένει να δει ένα σπαγκάτο στο show σου. Αυτό που θέλει να δει είναι μια σέξι γυναίκα που κάνει αργές κινήσεις και να βγάζει τα ρούχα της. Μην ντρέπεσαι λοιπόν που δεν θα κάνεις show-υπερπαραγωγή και δεν είσαι το ίδιο καλή με τις επαγγελματίες, ίσιωσε πλάτη, ρίξε κάποιο πονηρό χαμόγελο και χόρευε!

3. Βρες την μουσική που θα σε κάνει να μπεις στο mood είτε είναι κάποιο rock κομμάτι είτε κάποιο πιο αισθησιακό. Αν απολαύσεις εσύ την μουσική θα χορέψεις καλύτερα και ο φίλος σου θα το απολαύσει καλύτερα.

4. Μην τον αφήνεις να σε ακουμπάει όποτε θέλει. Εσύ έχεις το πάνω χέρι και θα τον κάνεις ότι θέλεις εσύ και όχι τον αντίθετο. Ας περιμένει λίγο ακόμα, θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο πιο πολύ μετά.

5. Δες τι θα φορέσεις. Θα είναι κάποια στολή; Θα είναι εσώρουχα; Ό,τι νομίζεις πως θα του αρέσει πιο πολύ αλλά να αρέσει και σε σένα αρκεί να έχεις πολλά να βγάλεις. Αν φοράς μόνο ένα t-shirt και ένα σλιπάκι δεν θα έχεις αρκετά ρούχα να του κάνεις “tease”. Έτσι όπως θα χορεύεις θα τα βγάζεις ένα ένα και το καλύτερο το αφήνεις για το τέλος.

6. Κράτα οπτική επαφή και παίξε με τα μαλλιά σου (χωρίς υπερβολές). Με αυτό τον τρόπο του δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση και ότι είσαι εκεί γι' αυτόν και κανέναν άλλον. Ποιος άντρας θα έλεγε όχι σε κάτι τέτοιο;

7. Αν στραβοπατήσεις την ώρα που κάνεις τον χορό σου, μην σταματήσεις! Χαμογέλα ώστε και οι δύο να χαλαρώσετε λίγο και συνέχισε κανονικά. Πίστεψέ με ούτε που θα το θυμάται μετά!