8 λόγοι για να κάνεις σεξ απόψε

Λόγοι που θα σε πείσουν να μην παραλήψεις το σεξ και απόψε
 8 λόγοι για να κάνεις σεξ απόψε



Άγχη, πολύ δουλειά, λογαριασμοί που σε περιμένουν να τους πληρώσεις και κούραση… Χμμ... μήπως χρειάζεται κάτι που τονώνει την διάθεση, υπόσχεται μακροζωία και κάνει καλό στο σώμα σου;

Αν το σεξ είναι η απάντηση σε όλα τότε ετοιμάσου για μία λίστα με τέλειες δικαιολογίες για να πείσεις τον εαυτό σου να κάνεις σεξ απόψε, όσο κουρασμένη και αν είσαι

1.Στρες

Το Sex σε βοηθά να μειώσεις το καθημερινό στρες. Όταν οι ασκήσεις με βαθιές αναπνοές, αποτυγχάνουν τότε είναι η σειρά για σεξ, για να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να σκεφτείς τα πράγματα πιο καθαρά. Εκείνη την σημαντική απόφαση στη δουλειά, δηλαδή, πρέπει να την πάρεις απόψε μετά το σεξ.

Κατά τη διάρκεια του σεξ το σώμα σου παράγει ντοπαμίνη, μια ουσία που καταπολεμά τις ορμόνες που προκαλούν στρες, ενδορφίνες -γνωστές και ως «ορμόνες ευτυχίας»- και οξυτοκίνη, μια ορμόνη που διεγείρει τη σεκουαλική επιθυμία.

2.Βαριέσαι να πας γυμναστήριο

Ποιος φοράει τώρα φόρμες και τρέχει μέχρι το γυμναστήριο ενώ μπορείς να κάνεις σεξ στη ζεστασιά του σπιτιού και χωρίς να έχεις να διαλέξεις τι θα φορέσεις;

Εάν κάνεις σεξ για 15 λεπτά, τρεις μέρες την εβδομάδα καις περίπου 7.500 θερμίδες το χρόνο, δηλαδή ότι θα έκαιγες αν έτρεχες στο γυμναστήριο για 75χλμ.

Άσε το τρέξιμο λοιπόν και πιάσε το κρεβάτι.

3. Αν έχεις υψηλή πίεση

Οι αγκάλιτσες, τα φιλάκια και το σεξ μειώνει την υψηλή πίεση στο αίμα. Οι επιστήμονες συμφωνούν και εσύ πλέον έχεις μία ακόμα σοβαρή δικαιολογία για απόψε.

4.Αν είσαι κρυουλιάρα

Αρρωσταίνεις συχνά και δεν ξέρεις τι φταίει; Άσε στην άκρη τις ασπιρίνες και τις αντιβιώσεις και πολέμησε το κρύωμα με πολύ σεξ.

Όχι μόνο απλά θα είσαι πιο υγιείς αλλά θα κρατηθείς και ζεστή γιατί ωραία η φλις ζακέτα αλλά βαρύς χειμώνας έρχεται, θέρμανση δεν έχουμε, μόνο το σεξ θα μας μείνει για να κρατηθούμε ζεστές.

5.Για να χαζοχαμογελάς

Αυτό το ηλίθιο χαμόγελο μετά το σεξ, αυτό που σε κάνει να φωνάζεις από μακριά «Ε παιδιά, μόλις έκανα σεξ!» ξέρεις πόσο νεότερη σε δείχνει; Κάνεις και οικονομία και στις αντιγυραντικές κρέμες… πες μας τι άλλο θες;

6.Αν έχεις πονοκεφάλους

Ο πονοκέφαλος δεν είναι η τέλεια δικαιολογία για να μην κανείς σεξ, αφού οι ορμόνες που απελευθερώνονται κατά την διάρκεια του οργασμού, διώχνει αμέσως τον πονοκέφαλο μακριά και σε κάνει να αισθάνεσαι χαλαρή σαν να γύρισες μόλις από περιποίηση spa.

7.Για να αγαπήσεις το σώμα σου

Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς το sex αν πρώτα δεν μάθεις να αγαπάς το σώμα σου. Σίγουρα όλες μας έχουμε και θα έχουμε μικρά θεματάκια με το σώμα μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το αγαπάμε και το σεβόμαστε. Και το σεξ θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις αυτή την οικειότητα.

8.Ψάχνεις ένα ηρεμιστικό για τον ύπνο

Ο καλύτερος ύπνος γίνεται μετά από ένα καλό και κουραστικό –συνήθως αυτά πάνε μαζί- σεξ. Έχεις ηρεμίσει, έχεις χαλαρώσει και είσαι πλέον έτοιμη να αφεθείς στα όνειρα κουκουλωμένη κάτω από τα σκεπάσματα.