Έκανα σεξ με έναν πραγματικό Christian Grey… και δεν είχε καμία σχέση με το βιβλίο

Όταν τα φετίχ κουράζουν. Μια αληθινή ιστορία από το κορίτσι της διπλανής πόρτας.
Έκανα σεξ με έναν πραγματικό Christian Grey… και δεν είχε καμία σχέση με το βιβλίο



Δεν είμαι πουριτανή. Για την ακρίβεια, έχω πολύ υγιή στάση απέναντι στο σεξ. Πειραματίστηκα, είχα διάφορους ερωτικούς συντρόφους και σήμερα, γνωρίζω πολύ καλά τι μου αρέσει.

Δεν κρίνω τους ανθρώπους που έχουν kinky σεξουαλική συμπεριφορά. Για την ακρίβεια, ζηλεύω τους ανθρώπους που έχουν φετίχ. Ξέρουν ακριβώς τι θα λειτουργήσει για εκείνους κάθε φορά και έχουν μία αλάνθαστη συνταγή.

Οι φετιχιστές ξέρουν πώς να βρουν ανθρώπους που έχουν τις ίδιες προτιμήσεις με εκείνους. Και πιστεύω πως είναι τέλειο να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει στο κρεβάτι του, εφόσον το θέλουν και οι δύο άνθρωποι.

Ήμουν ικανοποιημένη με τη συμβατική σεξουαλική μου ζωή και μετά γνώρισα εκείνον. Ξαφνικά, αντιμετώπισα ένα δίλημμα βγαλμένο από το βιβλίο «50 Αποχρώσεις του γκρι». Ο νέος μου φίλος είχε φετίχ ενώ εγώ όχι. Ήμουν πρόθυμη να ξεπεράσω τα όριά μου;

Γνωριστήκαμε μέσα από το ίντερνετ. Μέσα από μία ιστοσελίδα κλασικού τύπου για φιλία και dating, όχι μέσα από ιστοσελίδα που προσφέρεται αποκλειστικά για σεξ ή για φετιχιστές.

Με εξέπληξε όταν ανακάλυψα ότι το «τέλειο ταίρι μου» είχε βαθιές και σκοτεινές επιθυμίες.

Ήταν έξυπνος, αστείος και ευαίσθητος. Όταν έβλεπε ένα πληγωμένο ζώο, λύγιζε και ξεσπούσε σε κλάματα. Όταν μου το είπε, έλιωσα. Εκτός από μεγάλη καρδιά, είχε τέλεια μαύρα μαλλιά και ένα δολοφονικά σέξι χαμόγελο.

Μετά από πολλά e-mail, τηλεφωνήματα και μηνύματα αποφασίσαμε να συναντηθούμε για καφέ. Καθόμουν έξω από το σημείο συνάντησης, όταν κάποιος με σκούντησε στον ώμο.

Γύρισα, τον είδα και συνειδητοποίησα ότι ήταν ακόμα πιο σέξι στην πραγματικότητα. Όταν χαλάρωσα, η συζήτηση κύλησε όμορφα και ο καφές μας εξελίχθηκε σε γεύμα και σε σινεμά.

Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε τακτικά. Και οι δύο θέλαμε να το πάμε σιγά-σιγά, γι’ αυτό και στην αρχή το μόνο που κάναμε είναι να κρατάμε τα χέρια μας και να φιλιόμαστε, αλλά αυτό ήταν όλο. Πράγματα δηλαδή της παλιάς σχολής αλλά που φαινόντουσαν πολύ γλυκά.

Μια μέρα που δειπνούσαμε σε ένα Ταϊλανδέζικο, μου είπε: «Μου αρέσεις πολύ και θα ήθελα να πάμε τη σχέση μας στο επόμενο στάδιο».

«Αυτό θέλω και ‘γω», απάντησα κοιτάζοντας τα πανέμορφα καστανά μάτια του.

«Αισθάνομαι ότι είσαι πολύ ανοιχτό άτομο, γι’ αυτό θέλω να σου πω πριν προχωρήσουμε ότι έχω αρκετά φετίχ. Για την ακρίβεια, έχω φετίχ με τα πόδια και μου αρέσει να με χτυπούν. Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή. Γνωρίζοντάς το, ελπίζοντας να θέλεις ακόμα να συνεχίσουμε τη σχέση μας».

Περίμενε… Τι; Δεν ήξερα τι να κάνω. Πραγματικά ήθελα τα πράγματα να πάνε καλά μεταξύ μας αλλά δεν ήμουν πια και τόσο kinky. Θα μπορούσα να προσποιηθώ και να ελπίζω ότι όσο εκείνος ήταν ικανοποιημένος σεξουαλικά, αυτό θα ήταν αρκετό για μένα;

Η Anastasia Steele, η ερωμένη του Christian στο βιβλίο «50 αποχρώσεις του γκρι» ανακάλυψε ότι η ίδια είχε δικά της φετίχ όταν ήρθε αντιμέτωπη με τις σαδομαζοχιστικές ορέξεις του εραστή της. Μου άρεσε η ταινία Secretary και σκεφτόμουν ότι πιθανόν να είχα και εγώ κάποια κρυμμένα φετίχ.

Θα μπορούσα να του δώσω μια ξυλιά. Προσωπικά, δεν θα μου άρεσε να το κάνει σε μένα καθώς σαν παιδί με είχαν χτυπήσει. Αλλά θα μπορούσα να τον χτυπήσω. Σίγουρα θα μπορούσα να το κάνω.  

Από μέσα μου, ευχόμουν να μην ήταν τόσο kinky όλη την ώρα και να συμβιβαζόμασταν.

«Θα το δοκιμάσουμε», είπα.

Τελειώσαμε γρήγορα το φαγητό και ξεκινήσαμε για το σπίτι του. Όταν φτάσαμε, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και ήταν τέλεια όπως και πριν. Όταν έβγαλε τα ρούχα του, το σώμα του ήταν ακόμα καλύτερο απ’ ότι είχα φανταστεί. Άρχισα να νιώθω αυτή την σεξουαλική ένταση.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ασχοληθώ με τα πόδια σου» είπε.

«Ωραία» είπα και έκατσα στο πάτωμα, τεντώνοντας τα πόδια μου.

Μου έβγαλε τα παπούτσια και άρχισε να μου κάνει μασάζ. Ένιωθα αμηχανία που τα πόδια μου δεν ήταν όμορφα με την παραδοσιακή έννοια και ήταν πλατιά με κοντόχοντρα δάχτυλα, αλλά εκείνον δεν τον ένοιαζε.

Αφού έκανε μασάζ στη φτέρνα μου, άρχισε να ασχολείται με τα δάχτυλά μου, βάζοντάς τα ένα-ένα στο στόμα του. Ένιωθα σαν να μου κάνει κάποιος πεντικιούρ αλλά χωρίς εκείνο το κομμάτι που σου φωνάζει η αισθητικός επειδή έχεις καιρό να πας.  

Μόλις τελείωσε με τα δάχτυλά μου, έβγαλε έξω όλα τα πράγματα που χρειαζόταν για μία ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία. Πριν το καταλάβω, ο χώρος μεταμορφώθηκε στο κόκκινο δωμάτιο του πόνου, γεμάτο με μαστίγια, φίμωτρα, αλυσίδες κλπ.

Μου έδωσε μία ξύλινη βούρτσα και με ρώτησε: «Μπορώ να σκύψω στα γόνατά σου;»  

«Βέβαια» απάντησα καταλαβαίνοντας ότι θα έπρεπε να τον χτυπήσω με την βούρτσα. Το διάστημα που τον χτυπούσα μου φαινόταν ατελείωτο. Ήταν σκληρή δουλειά και άρχισα να κουράζομαι.

Κάποια στιγμή με σταμάτησε και μου είπε: «Τα πας τέλεια αλλά ξέρεις τι πραγματικά θα ήθελα;»

Κανονικό σεξ, σκέφτηκα αλλά δυστυχώς δεν μου ζήτησε κάτι τέτοιο.  Τελικά μου έλεγε αλήθεια. Δεν είχε μόνο ένα-δυο φετίχ τα οποία ένας άνθρωπος με μικρό ενδιαφέρον για τον σαδομαζοχισμό θα μπορούσε να υποστεί. Ήθελε έναν έντονο συνδυασμό χτυπημάτων, ποδολαγνείας, δεσίματος και πόνου.

Ο Christian Grey θα του έδινε συγχαρητήρια για την αυθεντικότητα και τη δημιουργικότητά του, αλλά εμένα με άφηνε αδιάφορη. Στην αρχή προσπάθησα να συμμορφωθώ με τις επιθυμίες του αλλά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Δεν μπορούσα να προσποιηθώ ότι ενθουσιάζομαι με τα φετίχ του και εκείνος δεν μπορούσε να έρθει σε οργασμό χωρίς αυτά.

Χρειαζόταν μία γυναίκα που θα είχε τα ίδια φετίχ με εκείνον. Και αυτή δεν ήμουν εγώ. Και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να καταπιέσει τις επιθυμίες του μόνο και μόνο για να με ευχαριστήσει.

Είτε πάντως έχεις φετίχ, είτε όχι, το νόημα είναι να κάνεις αυτό που σου αρέσει και να τιμάς την σεξουαλικότητά σου, αρκεί να μην πληγώνεις κανένα. Τελικά, δεν μπορούσα να επαναπροσδιορίσω την σεξουαλικότητά μου μόνο και μόνο για να ταιριάξουμε. Η σεξουαλική μας ασυμβατότητα ήταν ένα εμπόδιο που δεν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε και καταλήξαμε να παίρνουμε διαφορετικούς δρόμους.

Πηγή: http://www.yourtango.com