Οι γυναίκες που έχουν πιο πολλούς άντρες φίλους κάνουν περισσότερο σεξ

Ήξερες ότι οι άντρες διεγείρονται όταν νομίζουν ότι το κορίτσι τους είναι άπιστο; Δες τα ευρήματα μίας ενδιαφέρουσας έρευνας.
Οι γυναίκες που έχουν πιο πολλούς άντρες φίλους κάνουν περισσότερο σεξ



Ήξερες ότι οι γυναίκες που έχουν περισσότερους άντρες φίλους και συναδέλφους κάνουν περισσότερο και καλύτερο σεξ από τις γυναίκες που περιβάλλονται μονίμως από θηλυκές παρουσίες;

Τουλάχιστον αυτό λέει μια παλιά έρευνα που είχε δημοσιευτεί στο περιοδικό «Journal of Comparative Psychology». (Και μας φάνηκε πολύ ενδιαφέρον!) Και αυτό συμβαίνει διότι αυτές οι τυχερές κοπέλες παίρνουν περισσότερη προσοχή από τους συντρόφους τους, καθώς νιώθουν ανταγωνισμό με τους φίλους των κοριτσιών τους, με αποτέλεσμα να κάνουν υπερπροσπάθεια στο κρεβάτι.

Η έρευνα, αποκαλύπτει ακόμα ότι οι άντρες έλκονται περισσότερο από τις συντρόφους τους όταν υποψιάζονται ότι μπορεί να τους είναι άπιστες.

Ο Michael Pham,  που ηγείται της έρευνας ανέφερε τα εξής:

«Πολλά ευρήματα δείχνουν ότι οι άντρες διεγείρονται από τη σύντροφό τους όταν αισθάνονται πως υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να τους απατήσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι όντως θέλουν να τους απατήσουν αλλά πως υποσυνείδητα θέλουν να ανταγωνιστούν έναν άντρα στο σεξ».

Ο Pham και οι συνάδελφοί του μελέτησαν ένα δείγμα 400 ανδρών, ρωτώντας τους για θέματα όπως πόσο ελκυστική βρίσκουν τη σύντροφό τους, πόσους άντρες φίλους πιστεύουν ότι έχει και αν θεωρούν ότι οι φίλοι της τη βρίσκουν ελκυστική.

Η έρευνα έδειξε ότι όσο περισσότερους άντρες φίλους πιστεύει κάποιος ότι έχει το κορίτσι του, τόσο πιο πολύ σεξ θα κάνουν σαν ζευγάρι.

Ο ερευνητής, βέβαια, πιστεύει ότι αυτή η αίσθηση ανταγωνισμού είναι φυσική στους περισσότερους ανθρώπους. «Θέλουμε να μας υπενθυμίζουν ότι η σύντροφός μας είναι πολύτιμη για μας και ποθητή σε άλλους. Αυτό μας κάνει να συνεχίζουμε να προσφέρουμε στη σχέση μας σεξουαλική ικανοποίηση. Αν μία γυναίκα βρει έναν ισορροπημένο τρόπο για να ξυπνήσει τα συναισθήματα ζήλειας του συντρόφου της τότε αυτό σίγουρα θα βελτιώσει την σεξουαλική ζωή του ζευγαριού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και δες εδώ ποιες είναι οι πιο tragic δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι άντρες όταν θέλουν να χωρίσουν!