Festive Sex: Οι 7 καλύτερες στιγμές για να κάνεις σεξ

Μετά το τρενάκι του λούνα παρκ ... πήγαινε κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα.
Festive Sex: Οι 7 καλύτερες στιγμές για να κάνεις σεξ



Όχι ότι χρειάζεσαι κάποια δικαιολογία για να κάνεις σεξ, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες στιγμές που είναι πολύ καλύτερες από άλλες για να μπεις στο παιχνίδι.

Πριν από μια μεγάλη παρουσίαση

Έρευνες δείχνουν ότι το σεξ ηρεμεί τα νεύρα, μειώνει την αρτηριακή πίεση και το στρες. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που είχαν σεξουαλική επαφή πριν από μια δημόσια ομιλία ήταν λιγότερο νευρικοί. Τι περιμένεις λοιπόν;

Το πρωί

«Δεν είναι μόνο η τεστοστερόνη και τα επίπεδα ενέργειας υψηλότερα το πρωί, αλλά η αύξηση των επιπέδων της ωκυτοκίνης κρατούν εσένα και τον σύντροφό σου συνδεδεμένους όλη μέρα, ενώ οι ενδορφίνες ενισχύουν τη διάθεσή σου» λέει η σεξολόγος Jessica O'Reilly, Ph.D. Καθόλου κακός τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου.

Όταν δεν αισθάνεσαι πολύ καλά

Μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, αλλά οι μελέτες δείχνουν ότι το σεξ μπορεί να ενισχύσει πραγματικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Σίγουρα δεν μπορεί να ρίξει τον πυρετό, αλλά είναι ένας καλός σύμμαχος σε περιόδους γρίπης.

Τη 14η ημέρα του κύκλου

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι περίπου δύο εβδομάδες από την έναρξη του κύκλου, η κλειτορίδα μεγαλώνει μέχρι και 20% περισσότερο, κάτι που καθιστά πιο εύκολη τη διείσδυση και κατ’ επέκταση τον οργασμό.

Μετά από μια προπόνηση

Επωφελήσου από τη λάμψη και τη σεξουαλικότητα που σε διακατέχει μετά από τη γυμναστική και κάνε σεξ. Επίσης, το πιθανότερο είναι να μην έχεις αναστολές με το σώμα σου, αφού μετά από κάθε προπόνηση νιώθεις ότι πιο σφιχτή και αδύνατη.

Μετά από μια κακή ημέρα

Θέλεις να διώξεις το άγχος μετά από μία κουραστική ημέρα στη δουλειά; Το σεξ είναι καλύτερο από το να πας για ποτό.  «Μελέτες δείχνουν ότι το σεξ και άλλες μορφές σωματικής στοργής, ακόμη και το κράτημα των χεριών, βελτιώνουν σημαντικά τη διάθεση και μειώνουν τα επίπεδα του στρες.  

Όταν κάνεις κάτι τρομακτικό

Μία από τις καλύτερες στιγμές για να κάνεις σεξ, είναι αφού έχεις βιώσει μία τρομακτική εμπειρία. Μην πάει ο νου σου στο κακό. Ένα τρενάκι του λούνα παρκ, ένα θρίλερ ή ακόμα και ένα extreme sport αρκεί για να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη και να διεγείρει το σώμα σου.

Και φυσικά... την περίοδο των εορτών! Τότε που θέλεις οπωσδήποτε να πείσεις τον εαυτό σου ότι η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη έντονες στιγμές πάθους! 

Αν θες να μάθεις κι άλλα μυστικά για σεξ και σχέσεις κάνε κλικ εδώ