6 (χρήσιμα) πράγματα που έμαθες από τον πρώην σου

Όσο και να μην θέλεις να το παραδεχτείς, δεν είχε μόνο αρνητικά...



Ποιος θα το περίμενε ποτέ ότι πρέπει να είσαι και ευγνώμων για τον πρώην σου. Οι περισσότερες σχέσεις τελειώνουν άσχημα με αποτέλεσμα να ξεχνάς όλα αυτά που περάσατε μαζί. Μπορεί πλέον όποτε ακούς το όνομά του να βρίζεις αλλά έστω και τα αρνητικά που υπήρχαν στη σχέση σου θα σου χρησιμεύσουν!

Ξέρεις τι θέλεις στο σεξ

Με τον κάθε σύντροφο υπάρχει διαφορετική χημεία άρα και διαφορετικό σεξ. Όσο θα περνάει ο καιρός λοιπόν θα έχεις καλύτερη εικόνα για το τι σου αρέσει στο σεξ και τι όχι.

Έμαθες στέκια που δεν τα ήξερες

Στην αρχή που είναι όλα ωραία και καλά θα βγαίνατε συνέχεια οπότε σίγουρα σου έμαθε κάποιο μπαράκι που δεν ήξερες. Στον επόμενο θα μπορέσεις να το παίξεις ψαγμένη και να τον πας εκεί (εκτός αν είναι το στέκι του πρώην).

Καινούργιοι μουσικοί ορίζοντες

Όσο κοινά γούστα και να έχετε αποκλείεται να ακούγατε ακριβώς την ίδια μουσική άρα κάτι θα έμαθες από αυτόν.

Ξέρεις τι μπορείς να ανεχτείς

Αυτό ισχύει για κάθε πρώην.. Απ' όλους κάτι παίρνεις και μπορείς ποια είναι τα πράγματα που είσαι διατεθειμένη να ανεχτείς όπως να μην ανανεώνει το χαρτί υγείας και ποια δεν θέλεις να ανεχτείς όπως είναι η ζήλια.

Έγινες gamer

Εκεί που τα κορόιδευες όλα αυτά ανακάλυψες ότι τελικά δεν είναι και τόσο άσχημο να παίζεις κάποιες φορές video games. Από τα κλασσικά είναι το Street Fighter, Tekken και οτιδήποτε αγωνιστικό με αυτοκίνητα. Το fifa δεν κατάφερε ποτέ να σε βάλεις να παίξεις...

Ειδική στους υπολογιστές

Εντάξει, μπορεί να μην έμαθες ποτέ να κάνεις format στον υπολογιστή αλλά τι είναι τα GB και να βάζεις υπότιτλους στις ταινίες, αποκλείεται να μην ξέρεις.