Τα 5 πιο συχνά ψέματα των αντρών για να αποφύγουν το προφυλακτικό

Το σεξ πρέπει να γίνεται με ασφάλεια κι αν δεν το καταλάβει τότε πες του "αντίο".
Τα 5 πιο συχνά ψέματα των αντρών για να αποφύγουν το προφυλακτικό



Ο περισσότεροι άντρες παραδέχονται ότι έχουν χρησιμοποιήσει πολλές τακτικές, εγώ θα το έλεγα πολλά ψέμματα, για να αποφύγουν να φορέσουν προφυλακτικό. Όλες μας έχουμε ακούσει φράσεις, “είμαι καθαρός” ή “δεν με εμπιστεύεσαι;”. Το να επιβάλεις στον σύντροφό σου να πάρει προφυλάξεις δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης, αλλά αποφυγής γεγονότων που μπορούν να σου δημιουργήσουν την πορεία πολλά προβλήματα. Μία απρόσμενη εγκυμοσύνη ή μία νόσος μεταδοτική δεν είναι μέσα στα σχέδια σου. Διάβασε τα πιο κοινά ψέματα που λένε οι άντρες για να μη βάλουν προφυλακτικό για να μην πέσεις στην... παγίδα.

Ψέμα 1. «Μην ανησυχείς, εγώ είμαι καθαρός».

Αυτή είναι η πιο κοινή απάντηση που θα πάρεις. Οι περισσότεροι άντρες θεωρούν πως επειδή δεν φαίνεται κάτι με το μάτι πάει να πει πως δεν υπάρχει κι όλας. Μεγάλο λάθος! Αν δεν γνωρίζεις τον άλλον και κυρίως αν δεν έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις μην πέσεις σε αυτή την παγίδα. Άλλωστε προκειμένου να σε ρίξουν στο κρεβάτι θα πουν τα πάντα ακόμα κι αν ξέρουν ότι αυτό δεν ισχύει.

Ψέμα 2. “ Είσαι τόσο σέξι, δεν μπορώ να περιμένω ας το κάνουμε"

Είναι πολύ εύκολα πάνω στη φλόγα του έρωτα να ενδώσεις αν και είμαι σίγουρη πως μπορείς να κρατηθείς. Ακόμα κι αν ο ίδιος δεν έχει φροντίσει να έχει στο πορτοφόλι του ένα προφυλακτικό, μπορείς να το κάνεις εσύ. Δεν είναι ντροπή, ίσα ίσα αυτό θα σε ανεβάσει στα μάτια του και έτσι δεν θα χάσεις την ομορφιά της στιγμής.

Ψέμα 3. "Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα χωρίς προφυλακτικό."

Αυτό είναι καθαρά θέμα του μυαλού. Αν το σκεφτείς νιώθεις την ίδια ηδονή είτε ο σύντροφός σου φοράει προφυλακτικό είτε όχι. Μάλιστα αν παίρνεις προφυλάξεις τότε θα αφιερωθείς ακόμα περισσότερο στον έρωτα, καθώς κανείς από τους δύο δεν θα σκέφτεται τη στιγμή της πράξης το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης. Επίσης υπάρχουν τόσα είδη προφυλακτικών που σίγουρα μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Ψέμα 4. “Μπορώ να μη βάλω προφυλακτικό;”

Καθαρά μία ερώτηση που ρίχνει το μπαλάκι σε σένα. Η απάντηση πρέπει να είσαι, “σαφώς και όχι”. Βάλε από την αρχή τον όρο του προφυλακτικού. Αν δεν το κάνεις και το ζητήσεις στη συνέχεια τότε θα τον κάνεις να νιώσεις ανασφαλή για την αλλαγή της συμπεριφοράς σου και είναι κάτι που δεν θέλεις.

Ψέμα 5. «Τι, δεν με εμπιστεύεσαι;"

Αυτό είναι καθαρά παιχνίδι συναισθημάτων. Πολλοί άντρες πραγματικά μπορεί να νιώσουν προσβεβλημένοι αν του ζητήσεις να φορέσουν προφυλακτικό. Πραγματικά δεν θα πρέπει να σε νοιάζει καθόλου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του εξηγήσεις πως είναι κάτι που πάντα το έκανες και πως δεν είναι κάτι που τον αφορά αποκλειστικά.

Αυτό που πρέπει να έχεις εσύ στο μυαλό σου είναι πως το ζητάς από τον σύντροφό σου να φοράει προφυλακτικό είναι καθαρά θέμα προστασίας. Το σεξ πρέπει να γίνεται με ασφάλεια κι αν δεν μπορέσει να το καταλάβει τότε μη διστάσεις να του πεις “αντίο.