4 Hot Boys του θεάματος που πρέπει να ξέρεις τώρα!

To #FollowMe κάνει crash test στα πιο σέξι τηλεοπτικά αγόρια του Fox Life, ποιο θα κερδίσει τις καρδιές μας;
4 Hot Boys του θεάματος που πρέπει να ξέρεις τώρα!



Με αφορμή το sexy διαγωνισμό για τους πιο καυτούς πρωταγωνιστές στις σειρές του FOX Life στην Ελλάδα, αρχίσαμε και εμείς εδώ στο #FollowMe να κάνουμε τα δικά μας στοιχήματα για το hot αγόρι της χρονιάς.

Δυστυχώς, έχουμε ήδη χαμένους στο διαγωνισμό (βλ. Castle, President Fitzgerald Grant κτλ), οι οποίοι έχασαν στην ψηφοφορία του πρώτου γύρου, πράγμα που μας φέρνει αντιμέτωπες με τα τελικά τέσσερα πιο hot αγόρια της τηλεοπτικής χρονιάς που μας πέρασε. Ένας τελικός που θα δοθεί σώμα με σώμα, αφού αν κρίνουμε από τα σχόλια των θαυμαστριών στα social media, είναι δύσκολο ακόμα να βρεθεί ο νικητής.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

Αν βλέπεις φανατικά σειρές όπως εμείς ή αν απλά θέλεις να μάθεις για ποια καυτά αγόρια γίνεται τόσος χαμός…. σου έχουμε την δική μας #FollowMe παρουσίαση,

Πάρε μία βεντάλια για κάνεις αέρα και αρχίζουμε.

Prince Charming – Once Upon a Time (Josh Dallas)

Αχ, ο Πρίγκιπας της Χιονάτης, ο αληθινός ερωτάς τους έχει γίνει ο αγαπημένος μας εντός και εκτός σκηνής, καθώς οι δύο ηθοποιοί που παίζουν τους χαρακτήρες είναι από τα πιο hot ζευγάρια, αυτή τη στιγμή. Είναι αυτός που θα σώσει την αγαπημένη του και θα κάνει τα πάντα να είναι μαζί της αλλά ταυτόχρονα κατανοεί ότι η ίδια έχει την δικιά της δυναμική προσωπικότητα και προσπαθεί να μην την καταπιέζει, να μην την πνίγει, να την αφήνει ελεύθερη.

Γενικότερα, πρόκειται για τον τέλειο άντρα, κάτι το οποίο ενσαρκώνεται όχι μόνο από τον ιδανικό χαρακτήρα του Πρίγκιπα αλλά και από το παρουσιαστικό του Josh Dallas που τον υποδύεται. Μην ξεχνάς ότι έχει και προίκα το αγόρι, στα καλύτερα παλάτια θα σε έχει.

Βαθμολογία: 5/5 

Dr. Derek Shepherd – Grey’s Anatomy (Patrick Dempsey)

Καταρχήν είναι γιατρός και όχι ένας απλός γιατρός αλλά αυτός που συμμετέχει σε ένα από τα κορυφαία ερευνητικά ιατρικά προγράμματα σε συνεργασία με το Λευκό Οίκο. Τα ελαφρώς γκρίζα μαλλιά του κάνουν τα κορίτσια να τρελαίνονται και όπως θυμόμαστε στις πρώτες σεζόν της σειράς, το ίδιο πάθαιναν και οι γιατροί που σφάζονταν μεταξύ τους για χάρη του.

Εκεί που είχε βάλει σε έναν έλεγχο την ζωή του, εδώ και αρκετές σεζόν και λέγαμε και εμείς ότι έστρωσε το αγόρι… τσουπ, άρχισε να μην ξέρει τι θέλει. Είναι μπερδεμένος, θέλει να χωρίσει, δεν θέλει να χωρίσει, θέλει την καριέρα του, θέλει τα παιδιά του, σε γενικές γραμμές αυτό το αγόρι είναι σε μία σύγχυση.

Εντάξει, καλός ο γιατρός αλλά ποια θέλει να βάλει ακόμα περισσότερους μπελάδες στη ζωή της;

Βαθμολογία: 3/5

Dr. Alex Karev - Grey’s Anatomy (Justin Chambers)
 
Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει γυναίκα που δεν θέλει να πάρει τον κύριο Karev και να τον βάλει στον ίσιο δρόμο. Θέλεις να τον κάνεις αγκαλιά, να τον κάνεις να ξεχάσει τις ερωτικές απογοητεύσεις που έχει περάσει, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και να τον χαζεύεις με τις ώρες να φροντίζει του μικρούς του ασθενείς.
Είναι το κλασικό παιδί που εξιτάρει εμάς τις γυναίκες και μας κάνει να θέλουμε να τον αλλάξουμε (ποτέ δεν πιάνει αυτό αλλά πάντα τρέφουμε ελπίδες). Αν το καταφέρεις θα γίνει ο πιο τέλειος σύντροφος του κόσμου, αν όχι θα πρέπει να αλλάξεις μέχρι και ήπειρο για να τον ξεχάσεις.
Φτάνει να έχεις υπομονή… πολύ υπομονή.

Βαθμολογία: 4/5
 
Daniel Grayson – Revenge (Daniel Grayson)
 
Εντάξει, πρόκειται για ένα από τα πιο hot αγόρια της TV, πλούσιο γόνο, με σπιταρόνα στα Hampton αλλά όλα τα καλά έρχονται και με ένα τίμημα. Το αγόρι μας είναι μπερδεμένο, πολύ μπερδεμένο, με μία μεγάλη λίστα από άσχημες σχέσεις, είναι μπλεγμένο σε αμέτρητα σκάνδαλα, προσπάθησε να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του και δεν είναι –πώς να το πούμε- και ο πιο πιστός άντρας που υπάρχει.
Αλλά δεν φταίει αυτός, η ζωή τον έκανε έτσι, με τέτοια διεφθαρμένη οικογένεια όλοι μας έτσι θα καταλήγαμε, Κατά βάθος ο Daniel έχει καλή καρδιά… μία καλή πλην σέξι καρδιά.

Βαθμολογία: 4/5