Το site που δέχεται μόνο όμορφους έχει απορρίψει 7.5 εκ. αιτήσεις

Κάποιοι αλλάζουν ριζικά την εμφάνισή τους για να μπουν στην ελίτ του BeautifulPeople.
Το site που δέχεται μόνο όμορφους έχει απορρίψει 7.5 εκ. αιτήσεις



Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να φτάσουν στα άκρα για να πετύχουν το στόχο τους, αυτό είναι δεδομένο. Όταν όμως κάνεις αισθητικές επεμβάσεις για να γίνεις μέλος σε ένα dating site που δέχεται μόνο πανέμορφα άτομα αυτό τότε ξεπερνάει τα όρια της απελπισίας. Και παρόλο που εδώ στο followme πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι σχετική, στο BeautifulPeople.com τα στάνταρντ ομορφιάς είναι αυστηρότατα κάνοντας δεκτά μόνο μέλη που μοιάζουν με celebrities. Δηλαδή με κοιλιακούς, πλαστικό στήθος, μαλλί κομμωτηρίου κλπ. Αυτό τουλάχιστον ήταν το συμπέρασμα που βγάλαμε βλέποντας ανθρώπους που απορρίφθηκαν από το site, οι οποίοι προχώρησαν σε επεμβάσεις και ριζικές αλλαγές προκειμένου να γίνουν δεκτοί.

Ποια είναι όμως η απαιτούμενη διαδικασία; Για να γίνεις μέλος στο BeutifulPeople.com πρέπει να περάσεις μία περίοδο ψηφοφορίας διάρκειας 48 ωρών κατά την οποία τα μέλη του αντίθετου φύλου θα αποφασίσουν αν είσαι αρκετά ελκυστικός για να μπεις στην παρέα τους.

Από το 2003 που ξεκίνησε τη λειτουργία του, το site έχει απορρίψει 7,5 εκατομμύρια αιτήσεις. Ωστόσο, ένας στους τέσσερις δεν αποδέχτηκαν απόρριψη και αποφάσισαν να κάνουν δραματικές αλλαγές στην εμφάνισή τους με την ελπίδα η αίτησή τους κάποια μέρα θα γίνει δεκτή.

Μία σύμβουλος διατροφής από τον Καναδά, μία φοιτήτρια από την Πολωνία και ένας Βρετανός personal assistant είναι μόνο μερικοί από τους ανθρώπους που έδειξαν αποφασιστικότητα (ή και εμμονή) και άλλαξαν την όψη τους.  

Η Kelly O’Donnell, η διατροφολόγος από τον Καναδά είπε: «Όταν έφτασα τα 90 κιλά ήξερα ότι η ζωή μου έπρεπε να αλλάξει. Κουράστηκα να αισθάνομαι έτσι. Γι’ αυτό αποφάσισα να μάθω τα πάντα για τη διατροφή και να ξεκινήσω τη γυμναστική. 8 χρόνια μετά, έχασα 40 κιλά και άφησα την παλιά μου ζωή πίσω. Λατρεύω τα αποτελέσματα».

Η φοιτήτρια από την Πολωνία Aleksandra Pieczek, στο ίδιο πνεύμα, ανέφερε ότι η αλλαγή της άλλαξε τη ζωή της: «Δεν ήθελα να είμαι ένα τίποτα, οπότε αποφάσισα ν’ αλλάξω τη ζωή μου. Άλλαξα τη διατροφή μου, τον τρόπο ζωής μου, άρχισα να είμαι δραστήρια, να χρησιμοποιώ το ποδήλατό μου, να πηγαίνω για κολύμπι, να κάνω ζούμπα, ακολούθησα τη δίαιτα της Mel B, κλπ. Μετά από ένα χρόνο έχασα 8 κιλά, τα μαλλιά μου είναι μακριά και υγιή, γνώρισα κάποιον που με βοήθησε να αλλάξω και ξεκίνησα να μελετάω, έγινα cheerleader και φωτομοντέλο».

Ο Γερμανός φοιτητής Alexander Siegwardt ανέφερε για το site: «Το BeautifulPeople.com με απέρριψε τόσες πολλές φορές που αποφάσισα να δράσω για να ανεβάσω την αυτοπεποίθησή μου. Ξεκίνησα να κάνω γυμναστική 7 φορές την εβδομάδα για 9 μήνες και πλέον απολαμβάνω την αλλαγή μου, την προσοχή και το ενδιαφέρον που μου δείχνουν οι άλλοι».

O Greg Hodge που διευθύνει το BeautifulPeople.com πάντως βλέπει θετικά αυτή την παθιασμένη αντίδραση των ανθρώπων που θέλουν να γίνουν μέλη. Χαρακτηριστικά είπε:

«Ένα άτομο μπορεί να κάνει αίτηση όσες φορές θέλει, δεν υπάρχουν όρια. Και έτσι είναι πολύ σύνηθες να βλέπουμε ανθρώπους που τους έχουμε απορρίψει να κάνουν τρεις, τέσσερις ή και είκοσι προσπάθειες για να περάσουν την ψηφοφορία.

Κάποιες φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι να φτιάξεις τα δόντια σου, να κάνεις δίαιτα, ένα ωραίο κούρεμα και να φροντίσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου.

Πολλοί άνθρωποι μας θεωρούν ένα άκαρδο και επιφανειακό community που σκοπό έχει να αποξενώσει τους ανθρώπους που δεν είναι εμφανίσιμοι. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να βγάλει προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό του.  

Μας ενθουσιάζουν οι ιστορίες επιτυχίας ανθρώπων οι οποίοι άλλαξαν ριζικά την εμφάνισή τους. Σήμερα μας λένε πώς η απόρριψη που δέχτηκαν ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να τους συμβεί».

Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/