Πώς να βρεθείς μόνη με τον σύντροφό σου όταν τα παιδιά είναι συνεχώς στο σπίτι

Κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα πρέπει να θυμάσαι ότι εκτός από γονείς είστε και ζευγάρι, το οποίο χρειάζεται χρόνο μόνο του.
Πώς να βρεθείς μόνη με τον σύντροφό σου όταν τα παιδιά είναι συνεχώς στο σπίτι



Τα σχολεία κλείνουν, έρχονται οι γονείς από το χωριό ή πάτε οικογενειακώς στα πεθερικά και αρχίζει επίσημα η περίοδος των γιορτών. Είναι μία καλή ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας, να ευχαριστηθείτε τα παιδιά σας και να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο με αγαπημένους φίλους. Τι γίνεται όμως με την προσωπική σας ζωή;

Κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα πρέπει να θυμάσαι ότι εκτός από γονείς είστε και ζευγάρι, το οποίο χρειάζεται χρόνο μόνο του. Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, υπάρχουν τρόποι για να βρεθείτε μόνοι σας και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αρκεί να είστε έτοιμοι για περιπέτεια!

Ξυπνήστε νωρίς το πρωί

Όταν όλο το σπίτι κοιμάται, εσείς έχετε την τέλεια ευκαιρία για πρωινό σεξ (έχουμε τονίσει τα οφέλη του). Δεν θα μείνετε όμως μόνο στην κρεβατοκάμαρα, αφού μετά μπορείτε να απολαύσετε με ηρεμία το πρωινό σας, όσο οι υπόλοιποι συνεχίζουν να κοιμούνται.

Κάντε εσείς τις εξωτερικές δουλειές

Η επιστροφή στο πατρικό είναι μία καλή ευκαιρία να το «σκάσετε». Έχοντας ως πρόφαση διάφορες εξωτερικές δουλειές, μπορείτε να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να θυμηθείτε τα παλιά – όπως τότε που είχατε το άγχος μην σας πιάσουν οι γονείς σας.

Αφήστε τους παππούδες να κάνουν τη δουλειά τους

Δεν θα γίνει κάτι αν τα παιδιά φάνε μία καραμέλα παραπάνω ή δεν κοιμηθούν για μεσημέρι. Ο ρόλος των παππούδων είναι για να τα κακομαθαίνουν – και μεταξύ μας γιορτές είναι. Αδράξτε την ευκαιρία και διοργανώστε μία ολοήμερη εκδρομή μόνο οι δυο σας.

Δώστε ραντεβού μετά τα μεσάνυχτα

Αν είστε σπίτι σας μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Αν σας φιλοξενούν, δώστε ραντεβού στο πιο απομονωμένο μέρος του σπιτιού. Η αδρεναλίνη θα κάνει τη συνάντηση ακόμα πιο καυτή.