Πώς να φλερτάρεις φέτος τα Χριστούγεννα (για να μην είσαι στη μοναξιά τέτοια μέρα)

4 festive συμβουλές φλερτ.
Πώς να φλερτάρεις φέτος τα Χριστούγεννα (για να μην είσαι στη μοναξιά τέτοια μέρα)



Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η ιδανική για φλερτ. Ο κόσμος είναι χαλαρός, έχει τις άδειές του, οι στολισμοί στους δρόμους τον έχουν κάνει πρόσχαρο, πήρε και το δώρο οπότε όπως καταλαβαίνεις, αν είσαι single οι πιθανότητες να κάνεις μία νέα γνωριμία είναι αυξημένες. Αρκεί βέβαια να ξέρεις να φλερτάρεις όπως πρέπει. Και για να κάνεις μία τέτοια κίνηση θα πρέπει καταρχήν να έχεις κότσια και αυτοπεποίθηση. Τα έχεις; Ωραία. Τώρα είσαι έτοιμη να διαβάσεις τα 4 flirting tips που ανακαλύψαμε στο yourtango.com. Δεν ξέρουμε αν πετυχαίνουν, όμως και να έχει καλό είναι να τα ξέρεις σε περίπτωση που γίνει το θαύμα των Χριστουγέννων και κάνεις την πρώτη κίνηση.

1. Είσαι σε μία Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση σε ένα σπίτι και έχεις εντοπίσει το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Χαμογέλασέ του από μακριά και πήγαινε να του συστηθείς, να του ευχηθείς χρόνια πολλά κλπ. Αν έχεις αναστολές ζήτησε από το κοινό σας γνωστό να σας συστήσει. Αν η συγκέντρωση είναι σε στενό κλοιό και αρχίσετε να παίζετε επιτραπέζια κλπ ξέρεις από μόνη σου τι πρέπει να κάνεις. Κοίτα τον μέσα στα μάτια, ψάχνε ευκαιρίες να τον αγγίζεις τυχαία και δώσε την απαιτούμενη προσοχή σε αυτά που λέει και κάνει.

2. Το δεύτερο tip χρειάζεται λίγο θάρρος παραπάνω αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικό. Αν είσαι σε μπαρ και εκείνος βρίσκεται κοντά σου ξεκίνα να τον κοιτάς επίμονα από την κορυφή ως τα νύχια καταλήγοντας στο πρόσωπό τκαι το στόμα του. Όταν κοιταχτείτε χαμογέλασέ του. Παίρνεις έξτρα πόντους αν του συστηθείς από μόνη σου.

3. Αν δεν μπορείς να πάρεις την πρωτοβουλία και να πιάσεις κουβέντα δοκίμασε το κόλπο με το πόδι. Αν κάθεσαι σταυροπόδι δείξε με το πόδι σου προς το μέρος του και κοίτα τον επίμονα. Δώσε του να καταλάβει ότι τον «δείχνεις».

4. Το κόκκινο πέρα από το χρώμα των Χριστουγέννων είναι και το χρώμα του πάθους. Είναι, επίσης, επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι άντρες γοητεύονται από αυτό το χρώμα και βρίσκουν πιο ελκυστικές τις γυναίκες που το φορούν. Δώσε λοιπόν προτεραιότητα στο κόκκινο και προσπάθησε να αναδείξεις τα όμορφα σημεία του σώματός σου. Δεν θα έβλαπτε να δείξεις λίγο ντεκολτέ παραπάνω ή να φορέσεις μία κοντή φούστα. Είσαι δικαιολογημένη γιατί είναι γιορτές!