Πονηρά παιχνίδια στο οικογενειακό τραπέζι

Για να μην έχεις πια τις βαρετές συζητήσεις με τους συγγενείς.
Πονηρά παιχνίδια στο οικογενειακό τραπέζι



Έχεις το οικογενειακό τραπέζι και δεν έχεις καμία όρεξη να πας. Βαριέσαι να δεις όλους τους συγγενείς που έχεις καιρό να δεις οι οποίοι θα σε ρωτάνε αν τελικά αρραβωνιάστηκες, πότε σκοπεύεις να παντρευτείς, πότε να κάνεις παιδιά, πως πρέπει να αδυνατίσεις λίγο και άλλα τόσα πολλά που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση ενώ εσύ απλά χαίρεσαι τη ζωή σου αυτή τη στιγμή. Αναγκαστικά έφερες και τον φίλο σου στο τραπέζι μιας και είχες πάει και εσύ στο δικό του.

Βέβαια με την δουλειά δεν έχετε προλάβει να ασχοληθείτε πολύ ο ένας με τον άλλον και ανυπομονούσατε για τις αργίες ώστε να βρεθείτε στο κρεβάτι και να μείνετε εκεί για ώρες ατελείωτες! Τι να κάνεις όμως, η οικογένεια είναι οικογένεια. Δεν μπορείς να το ακυρώσεις ειδικά τέτοιες μέρες. 

Για να κάνεις το οικογενειακό τραπέζι πιο ενδιαφέρον μπορείς να παίξεις ένα πονηρό παιχνίδι με τον φίλο σου. Αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις μπροστά σε τόσα άτομα χωρίς να το καταλάβουν; Υπάρχει ένας μίνι δονητής σε σχήμα αβγού το οποίο μπαίνει μέσα σου. Το ωραίο όμως είναι πως έρχεται μαζί με ένα τηλεχειριστήριο που φυσικά και θα δώσεις στον φίλο σου για να έχει τον έλεγχο. Συνήθως αυτά τα αβγά έρχονται με διαφορετικές δονήσεις δηλαδή πιο αργές ή και πιο γρήγορες. Καθίστε απέναντι ο ένας από τον άλλον αντί για δίπλα δίπλα για να μπορεί να δει τις αντιδράσεις σου την ώρα που αυτός θα...αλλάζει ταχύτητα! Η προσπάθεια που θα κάνεις για να μην το καταλάβουν οι υπόλοιποι είναι αυτό που θα τον διεγείρει συν το ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο. Το βέβαιο είναι πως το βράδυ όταν θα γυρίσετε στο κρεβάτι σας θα περάσετε πολύ καλά...ή ίσως και να μην φτάσετε στο βράδυ ή και στο κρεβάτι...

You're welcome!