12 sex resolutions για τη νέα χρονιά

Μην διστάζεις να μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις και τα φετίχ σου πχ...
12 sex resolutions για τη νέα χρονιά



Πόσες φορές πνίγεσαι σε μια συμβατική σχέση και την κρατάς επειδή δεν θέλεις να μείνεις πάλι single, δεν θέλεις να πληγώσεις τον άλλο ή απλώς ελπίζεις να γίνουν όλα από αύριο καλύτερα; Αν έχουν δίκιο όσοι λένε ότι ένα ζευγάρι που κάνει καλό σεξ κάνει και καλύτερη ζωή... σου έχω τη λύση που έψαχνες! Κάνε την επανάστασή σου στο κρεβάτι, δοκίμασε ένα ένα όλα τα spicy που θα βρεις στη λίστα και σου εύχομαι κάθε πρωί να σηκώνεσαι από το κρεβάτι με εκείνο το πλατύ χαμόγελο του ανθρώπου που πέρασε καλά το βράδυ. 

Σταμάτα να προσποιείσαι τους οργασμούς σου. Δεν είσαι ρομπότ και ο άλλος το ξέρει. Δεν χάθηκε ο κόσμος και να μην τελειώσεις μία φορά. Αν όμως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει τακτικά, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξεις παρτενέρ και να πάρεις επιτέλους τους οργασμούς που πραγματικά αξίζεις. Ή αν θεωρείς ότι αξίζει το κόπο να είσαι ειλικρινής με το σύντροφό σου και να βάλετε τα δυνατά σας για να πετύχετε τον πολυπόθητο οργασμό.

Σταμάτα να αποδέχεσαι το γεγονός ότι απλά δεν του αρέσει να σου κάνει στοματικό. Τι πάει να πει «δεν είναι του στιλ του»; Εσύ κορόιδο είσαι; Δες το εγωιστικά και για πρώτη φορά διεκδίκησε αυτό που θέλεις αν πραγματικά το θέλεις.

Πέτα τα εσώρουχα που δεν σε κάνουν να νιώθεις σέξι. Εντάξει, μπορείς να κρατήσεις στα συρτάρια σου εκείνα τα τεράστια βαμβακερά εσώρουχα για τις δύσκολες μέρες που θα τρως παγωτό και θα βλέπεις τις επαναλήψεις του Sex and the City αλλά μην φοβάσαι να δοκιμάσεις kinky εσώρουχα. Αγόρασε ζαρτιέρες και σέξι κορμάκια και θα εκπλαγείς με το πόσο σέξι μπορείς να νιώσεις.

Κάνε σεξ μόνο όταν ΕΣΥ το θέλεις. Ξέχνα τις demi καταστάσεις και μην καταπιέζεις τον εαυτό σου. Αρκετά άγχη έχεις στο κεφάλι σου, δεν χρειάζεται να υποκύπτεις όταν δεν έχεις 100% την κατάλληλη διάθεση.  

Ξεκίνα να του λες τι ακριβώς σου αρέσει να σου κάνει. Και να δεις ότι θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου και στο τέλος θα νιώθει περήφανος για τους οργασμούς που θα σου προσφέρει με τις δικές σου οδηγίες.

Δώσε περισσότερη βάση στα προκαταρκτικά και φίλα τον περισσότερο. Σαν να λέμε μην καταπίνεις το φαγητό σου αμάσητο. Ένα καλομαγειρεμένο φαγητό πρέπει να το μυρίσεις, να γευτείς κάθε του πτυχή και να στήσεις το κατάλληλο σκηνικό για να το απολαύσεις όπως πρέπει.

Μην σκέφτεσαι πώς φαίνεται το σώμα σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι (περισσότεροι) άντρες είναι απλοί και δεν σκέφτονται όπως τα κορίτσια. Ούτε που θα προσέξει την κυτταρίτιδά σού, ούτε τη χαλάρωση που νομίζεις ότι κοιτάει επίμονα. Αντίθετα, θα προσέξει την ανασφάλειά σου και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που μεταφέρεις στο κρεβάτι σας.  

Αγόραζε πάντα προφυλακτικά για τις έκτακτες περιπτώσεις. Αυτά μας τα λένε από το σχολείο δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε.

Ανακάλυψε το σώμα σου και βρες τον δικό σου μοναδικό τρόπο αυτοικανοποίησης. Επισκέψου ένα sex shop και αγόρασε περήφανα τον δονητή που θα σε εμπνεύσει και θα σου χαρίσει τις δικές σου προσωπικές στιγμές απόλαυσης.

Μην του ξαναπείς ότι αυτό που σου κάνει είναι ωραίο ενώ δεν είναι. Είπαμε, δεν μπορείς να ζεις μέσα στο ψέμα. Το σεξ είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής και το οφείλεις στον εαυτό σου να είσαι ειλικρινής.

Κάνε τακτικές επισκέψεις στο γυναικολόγο σου. Θέλεις να είσαι υγιής και καθαρή. Και ήσυχη ότι όλα πάνε καλά!

Μην διστάζεις να μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις και τα φετίχ σου. Αν δεν τις μοιραστείς τώρα που είσαι νέα και υπέροχη πότε θα το κάνεις; Ανακάλυψε από αύριο τη σεξουαλικότητά σου για να έχεις αυτό που θέλεις για όλη σου τη ζωή.