Sex την πρώτη μέρα του χρόνου;

Τι τροφές να αποφύγεις απόψε για να ξεκινήσεις μία τέλεια σεξουαλική χρονιά .



Αν ό,τι κάνουμε την πρώτη μέρα του χρόνου, είναι αυτό που θα κάνουμε περισσότερο όλη το χρονιά, τότε το sex είναι από τα λίγα πράγματα που θα συμφωνήσουμε όλες ότι θέλουμε να πρωταγωνιστεί στο 2019.

Επειδή όμως τα οικογενειακά τραπέζια τις τελευταίες μέρες και το όργιο φαγητού δεν μας έχει φέρει και στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Πριν αρχίσουμε λοιπόν να ανεβαίνουμε στη ζυγαριά, αυτό που μπορούμε πολύ απλά να κάνουμε, είναι να προσέξουμε τι θα φάμε απόψε, για να αισθανόμαστε ακόμα πιο σέξι και αισθησιακές.

Σόδα

Έρευνες του American National Institutes of Health, έδειξαν πως η κατανάλωση σόδας φέρνει κατάθλιψη και κατεπέκταση επηρεάζει την σεξουαλική μας επιθυμία. Άσε που φουσκώνει κιόλας.

Απόψε χαλάρωσε με λίγο κρασάκι.

Γλυκαντικά

Τα γλυκαντικά τύπου ασπαρτάμη, επηρεάζουν τα επίπεδα ντοπαμίνης στον οργανισμό και με την σειρά τους την σεξουαλική σου διάθεση. Καλύτερα να πιεις ένα τσάι με μία κουταλίτσα μέλι παρά να το γεμίσεις με γλυκαντικές ουσίες…. κυρίως αφού έχεις σκοπό να τα κάψεις μετά.

Κονσερβοποιημένα φαγητά

Αχ, το ξέρουμε να ντολμαδάκια από κονσέρβα είναι πεντανόστιμα, παρόλα αυτά η λίγη περιεκτικότητα τους σε ποτάσιο, μπορεί να μειώσει την πίεση του αίματος σε σημεία του σώματος σου, όπως τα γεννητικά σου όργανα… και δεν το θέλεις καθόλου αυτό!

Καφέ

Μετά το γεύμα απλά αρκέσου σε λίγο τσάι και άσε τον καφέ για μία άλλη φορά, καθώς το στρες που μπορεί να προκαλέσει η μεγάλη κατανάλωση καφέ, είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις στην σέξι βραδιά σου.

Σόγια

Απέφυγε το sushi σήμερα όσο και αν το λατρεύεις, καθώς οι πρωτεΐνες που περιέχει η σόγια μπορούν να επηρεάσουν τις ορμόνες που αυξάνουν την σεξουαλική επιθυμία. Τώρα, καταλαβαίνεις γιατί την λατρεύουν τόσο οι Θιβετιανοί Μοναχοί.