Γιατί το κινηματογραφικό φιλί που ο άντρας σε σταματάει να μιλάς δεν είναι ωραίο

Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε τον μύθο!
Γιατί το κινηματογραφικό φιλί που ο άντρας σε σταματάει να μιλάς δεν είναι ωραίο



Πόσες ταινίες δεν έχεις δει που το ζευγάρι τσακώνεται, συνήθως φταίει ο άντρας, η γυναίκα του φωνάζει και αυτός την αρπάζει και φιλιούνται για ώρες κάτω από τη βροχή. Αυτό είναι το όνειρο κάθε έφηβης και ίσως και κάποιον γυναικών όπως ήμουν και εγώ. Η τηλεόραση έδειχνε ένα τέτοιο πλάνο (δεν θυμάμαι αν ήταν από ταινία η διαφήμιση) και όσο το έβλεπα τόσο νευρίαζα! Αν δεν έχει καταλάβει ακόμα τον λόγο θα σου το εξηγήσω αμέσως.

Κάνε εικόνα να τσακώνεσαι με τον άντρα ή το αγόρι σου, να έχει άδικο γιατί όπως σου προανέφερα συνήθως είναι αυτό το σενάριο, εσύ να του εξηγείς είτε μιλώντας είτε φωνάζοντας που έκανε λάθος και αυτός να σε πιάνει και να σε φιλάει δυνατά! Στην πρώτη όψη μπορεί να φαίνεται ρομαντικό αλλά αν το καλοσκεφτείς το φιλί είναι φιλί του Ιούδα γιατί απλά νομίζει πως με αυτόν τον τρόπο θα σου δείξει πόσο σε αγαπάει και εσύ έτσι απλά θα τα ξεχάσεις όλα! Δεν θέλει να σε ακούσει να του γκρινιάζεις γιατί φυσικά και κανένας δεν έχει όρεξη να ακούσει που έχει κάνει λάθος. Έχει μάθει φυσικά όλα τα αδύναμα σημεία σου παρατηρώντας τι ταινίες βλέπεις και πράττει ανάλογα μόλις βρεθεί σε μια δυσάρεστη θέση.

Δεν είμαι καμιά παρανοϊκή φεμινίστρια αλλά ειλικρινά αυτά τα παραμύθια με τις ταινίες πρέπει να σταματήσουν. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να παραδεχτώ είναι ρομαντικός είναι όταν τσακώνεστε για πλάκα, τίποτα σοβαρό. Γι' αυτό λοιπόν την επόμενη φορά που έχει άδικο μην τον αφήσεις να σου δώσει αυτό το “ρομαντικό” φιλί, αν σε αγαπάει τόσο θα σου το δώσει και αφού έχει ακούσει όλα αυτά που θέλεις να του πεις!