Γιατί οι άντρες πληρώνουν για σεξ;

5 πραγματικοί (και σοκαριστικοί) λόγοι.
 Γιατί οι άντρες πληρώνουν για σεξ;



Αναρωτήθηκες ποτέ για ποιο λόγο οι άντρες πληρώνουν για σεξ; Στο yourtango.com θα βρεις μία μικρή ανάλυση η οποία είναι πολύ πιο απλή απ’ ότι φαντάζεσαι. Ορίστε οι top-5 απαντήσεις που δόθηκαν στο ερώτημα: «Γιατί να πληρώσεις για το σεξ;» και τα σχόλια της συντάκτριας.

1. Θέλουμε να κάνουμε σεξ με πιο «καυτές» γυναίκες.

Αν θέλεις να είμαι τελείως ειλικρινής, οι πιο σέξι γυναίκες με τις οποίες πήγα ποτέ ήταν οι γυναίκες που δούλευαν στη βιομηχανία του σεξ. Ποτέ δεν θα είχα τη δυνατότητα να πάω με γυναίκες που είναι τόσο σέξι χωρίς να είναι πόρνες.

Αυτή η απάντηση είναι και η πιο δημοφιλής. Με εξέπληξε καθώς οι άντρες που ρώτησα ήταν όλοι τους εμφανίσιμοι, πετυχημένοι στον τομέα τους και δεν είχαν πρόβλημα με τις γυναίκες. Αλλά όλοι συμφώνησαν ότι ο πιο εύκολος δρόμος εύκολος τρόπος για να κοιμηθείς με μία εντυπωσιακή γυναίκα είναι να πληρώσεις.

2. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο.

Εννοείται πως θέλω να ξέρω ότι μία γυναίκα περνάει καλά όταν κάνει σεξ μαζί μου. Αλλά ειλικρινά, με απασχολεί περισσότερο αν θα πάρω αυτό που θέλω με δεδομένο ότι το πλήρωσα. Και επειδή ακριβώς το πλήρωσα, δεν φοβάμαι να ρωτήσω.

Αρκετοί, επίσης ήταν οι άντρες που είπαν ότι είναι πολύ διεγερτικό το να μπορείς να ζητήσεις και να πάρεις αυτό που θέλεις, χωρίς πολλές ερωτήσεις. (Αν και ένας άντρας παραδέχτηκε ότι πλήρωσε μία γυναίκα ώστε να έχει εκείνη τον έλεγχο). Αλλά γενικά, όλοι παραδέχτηκαν ότι ήταν πιο άνετοι στο να ζητήσουν αυτό που θέλουν και πιο ικανοποιημένοι όταν πλήρωναν για το σεξ.

3. Θέλουμε να κάνουμε πραγματικότητα μία φαντασίωσή μας.

Αν και μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα, η κοπέλα μου κάποτε μου είχε πει ότι είναι πολύ kinky. Όταν πληρώνω μία πόρνη, δεν ανησυχώ γι’ αυτό που θα ζητήσω. Τίποτα δεν τις σοκάρει.

Παρόλο που οι περισσότεροι άντρες με τους οποίους μίλησα ήταν singles, το παλιό κλισέ των αντρών που ζητούν από τις ιερόδουλες συγκεκριμένες «υπηρεσίες» τις δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν από τις συζύγους τους φαίνεται να κυριαρχεί ακόμα. Ένας από αυτούς, πάντως, δήλωσε ότι το καλύτερο στοματικό της ζωής του του το έκανε μία πόρνη.

4. Θέλουμε να ακολουθήσουμε το γρηγορότερο μονοπάτι για το σεξ.

Το να πας με μία πόρνη είναι πανεύκολο: Δεν υπάρχει καμία δέσμευση, μπορείς να διαλέξεις τη γυναίκα που θέλεις πριν την πληρώσεις και μετά φτάνει στην πόρτα σου. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο.

Όλοι οι άντρες με τους οποίους μίλησα είχαν διαφορετικές μεθόδους για να επισκεφτούν μία πόρνη. Κάποιοι τις «έκλειναν» μέσω ίντερνετ, άλλοι επισκέφτηκαν οίκο ανοχής και άλλοι τις βρήκαν από αγγελίες. Αλλά όλοι συμφώνησαν στο ότι ήταν ο γρηγορότερος τρόπος να κάνουν σεξ όταν το είχαν ανάγκη.

5. Θέλουμε να αποφύγουμε τις περίπλοκες καταστάσεις.

Θέλουμε να κάνουμε σεξ με μία γυναίκα χωρίς να προσποιούμαστε ότι πραγματικά ενδιαφερόμαστε για εκείνη. Όταν πληρώνεις για σεξ δεν χρειάζεται να ανταλλάξεις νούμερα. Πληρώνεις, κάνεις σεξ, εκείνη φεύγει και όλοι είναι χαρούμενοι.

Αρκετοί άντρες έκαναν προηγουμένως one night stands με κορίτσια που δεν είχαν καμία πρόθεση να τους αφήσουν στην ησυχία τους μετά το σεξ. Ανέφεραν ότι σε πολλές περιπτώσεις μία γυναίκα μετά το σεξ θέλει σχέση ενώ οι ίδιοι δεν θέλουν δεσμεύσεις.