Είσαι έτοιμη να ξαναβγείς ραντεβού;

Τα παρακάτω σημάδια θα σε βοηθήσουν να δώσεις την απάντηση στον εαυτό σου.
Είσαι έτοιμη να ξαναβγείς ραντεβού;



Όταν χωρίζεις από μία μακροχρόνια σχέση, είναι φυσιολογικό να περάσεις μία περίοδο θλίψης. Σου φαίνεται αδιανόητο να  βγεις με κάποιον άλλον και δεν μπορείς να πιστέψεις ότι θα ξαναπεράσεις το ίδιο ή και περισσότερο καλά σε ένα ραντεβού. Σιγά σιγά όμως η θλίψη περνάει, κι εσύ βγαίνεις και πάλι στο παιχνίδι. Πώς μπορείς όμως να ξέρεις ότι είσαι έτοιμη;

Νιώθεις καλά μόνη σου

Οι σχέσεις είναι πιο υγιείς όταν ο κάθε σύντροφος αισθάνεται το ίδιο άνετα μόνο με τον εαυτό σου όσο και ως ζευγάρι. Αν νιώθεις καλά μόνη σου, θα επιλέξεις τον σύντροφό σου με βάση του ποιος είναι πραγματικά και όχι επειδή θέλεις οπωσδήποτε κάποιον δίπλα σου. Πριν ξαναβγείς στο παιχνίδι, βεβαιώσου λοιπόν ότι αισθάνεσαι καλά μόνη σου.

Σε ενδιαφέρουν άλλοι χωρίς να σκέφτεσαι κατευθείαν τον πρώην σου

Αν σε ελκύουν άλλα άτομα και βλέπεις θετικά την ιδέα του να προχωρήσετε, χωρίς να πηγαίνει αυτόματα το μυαλό σου στον πρώην σου, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Αν όμως γνωρίζεις ανθρώπους και προσπαθείς να βγάλεις την οργή ή την θλίψη που σου άφησε ο χωρισμός, τότε μάλλον χρειάζεσαι κι άλλο χρόνο με τον εαυτό σου.

Νιώθεις ότι έχεις να δώσεις αγάπη

Μετά από έναν χωρισμό πιθανότατα να αισθάνεσαι χαμένη και να έχεις ανάγκη τους φίλους και την οικογένειά σου. Με το πλήρωμα του χρόνου όμως θα ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ο πόνος, ο θυμός, η δυσπιστία που έχεις μέσα σου θα εξασθενίσουν και η αγάπη θα λάμψει. Όταν διαπιστώσεις ότι θέλεις να μοιραστείς αυτή την αγάπη, πιθανότατα να θελήσεις να κάνεις μία νέα αρχή στη ζωή σου.