Έχεις 10 καλούς λόγους για να αυνανίζεσαι τακτικά

Το λένε οι επιστήμονες!
Έχεις 10 καλούς λόγους για να αυνανίζεσαι τακτικά



Έψαχνες μια καλή αφορμή για να ανακαλύψεις σήμερα το σώμα σου, μόνη σου, χωρίς τη βοήθεια κανενός; Σου έχουμε όχι έναν αλλά δέκα καλούς λόγους για να το κάνεις και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα. 

1. Σε κάνει πιο χαρούμενη

Είναι τόσο απλό: Με τον αυνανισμό απελευθερώνονται οι ενδορφίνες ντοπαμίνη και οξυτοκίνη με αποτέλεσμα να ανεβαίνει με φυσικό τρόπο η διάθεσή σου. Ποιος έχει ανάγκη τα αντικαταθλιπτικά;

2. Γίνεσαι πιο άνετη με το σώμα σου

Το σώμα σου πρέπει να είναι ο καλύτερός σου φίλος. Θα είστε μαζί για πάντα και πρέπει να το εκτιμάς, να το εξερευνάς, να το κρατάς χαρούμενο και να ξέρεις όλα τα μυστικά του.

3. Βελτιώνει τη σεξουαλική σου ζωή

Ο αυνανισμός σου επιτρέπει να εξερευνήσεις το κορμί σου και να βρεις τον τρόπο που ερεθίζεσαι και τις ερωτογενείς σου ζώνες. Μαθαίνοντας καλά το σώμα σου μπορείς να ζητάς από το σύντροφό σου αυτό που πραγματικά σου αρέσει στο κρεβάτι.  

4. Βοηθάει τον ύπνο σου

Οι οργασμοί μπορούν να διώξουν την ένταση και να εξουθενώσουν το σώμα σου με αποτέλεσμα να σου επιτρέπουν να κοιμάσαι ευκολότερα και γρηγορότερα. 

5. Είναι ένας τέλειος τρόπος να καταπραΰνεις τη σεξουαλική σου επιθυμία

Όταν δεν κάνεις σεξ και έχεις ανάγκη από έναν οργασμό, ο αυνανισμός είναι ο πιο απλός τρόπος για να ικανοποιήσεις τη λίμπιντό σου. 

6. Σε ανακουφίζει από τους πόνους του σώματός σου και τους πόνους της περιόδου

Οι συστολές της μήτρας βοηθούν στη ροή του αίματος, κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στους πόνους της περιόδου. 

7. Διώχνει το στρες

Είναι απλή λογική. Οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις πιο χαλαρή, μπορεί να διώξει το στρες. Είτε είναι ένα μασάζ, είτε ένα μάθημα yoga, είτε ένας αυνανισμός.

8. Υπάρχουν αμέτρητα τέλεια gadget που μπορούν να σε βοηθήσουν να αυνανίζεσαι

Από hands-free δονητές μέχρι μίνι δονητές σε καμουφλάζ κραγιόν, για όλα τα γούστα.

9. Πολλαπλοί οργασμοί

Όταν καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί το σώμα σου, ξέρεις επακριβώς και πώς να το κρατήσεις ικανοποιημένο. Μια, δυο, τρεις, φορές. Στο χέρι σου είναι!

10. Δεν έχει κανένα απολύτως μειονέκτημα

Όχι, μη φοβάσαι, δεν πρόκειται να τυφλωθείς. Ο αυνανισμός δεν έχει καμία απολύτως αρνητική επίδραση και μόνο ευτυχία μπορεί να φέρει στη ζωή σου. 

Πηγή: huffingtonpost.com

Δες εδώ τι ψέματα λένε οι άντρες για το επίμαχο σημείο τους! Απλά ξεκαρδιστικό!