Τι εννοεί ο Αντώνης Σαμαράς;

Αυτή είναι η ώρα για να κάνεις το καλύτερο σεξ!
Τι εννοεί ο Αντώνης Σαμαράς;



Η αλήθεια είναι ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας, ο Αντώνης Σαμαράς μας έβαλε σε βαθιές σκέψεις όταν δήλωσε ότι «τέτοια ώρα είναι το καλύτερο σεξ». Και επειδή έχουμε βαρεθεί τα ψέματα των πολιτικών, ψάξαμε και μάθαμε ποια πραγματικά είναι η καλύτερη ώρα για να κάνει κανείς σεξ. Την επιστημονική και τεκμηριωμένη εξήγηση. Και προς ευχάριστή μας έκπληξη ανακαλύψαμε ότι δεν υπάρχει μόνο η ιδανική ώρα για σεξ, αλλά και για να όλα τα πράγματα που κάνουμε σε αυτή τη ζωή. Από τις ώρες που θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, μέχρι τις ώρες που θα κυνηγήσουμε φαντάσματα. 

7 π.μ.: Ώρα για άσκηση

Η καλύτερη ώρα της ημέρας για να γυμναστείς αν θέλεις να κάψεις λίπος είναι 6 με 7 π.μ. με την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν έχεις φάει βαρύ πρωινό.  Τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σου είναι χαμηλά και αν έχεις άδειο στομάχι θα καις περισσότερο λίπος. 

8 π.μ.: Κάνε σεξ

Στις 8 το πρωί η ενέργειά σου και τα επίπεδα της ορμόνης σου είναι στο peak τους. Και αν προσπαθείς να κάνεις παιδί να σε ενημερώσουμε ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων είναι μεγαλύτερος.  Οπότε, αυτή είναι η κατάλληλη ώρα. Αλλά πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσεις στη διαδικασία; Μία Αμερικανική έρευνα βρήκε ότι η ιδανική διάρκεια είναι από 7 έως 13 λεπτά ενώ οι ειδικοί στο Πανεπιστήμιο Brunel ισχυρίζονται ότι δεν πρέπει να κουράζεσαι και πάρα πολύ αυτή την ώρα της ημέρας γιατί μπορεί να κατασταλεί το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Οπότε, με το μαλακό!

8.30 π.μ.: Πάρε πρωινό

Το πρώτο γεύμα της ημέρας είναι και το πιο σημαντικό και πρέπει να έχει καταναλωθεί μέχρι τις 9 το πρωί. Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε το Πανεπιστήμιο του Harvard, αν τρως πρωινό πολύ νωρίς θα παίρνεις λιγότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα. Ο Matthew Edlund, συγγραφέας του βιβλίο «The Body Clock Advantage» εξηγεί: «Αν δεν τρως πρωινό, το σώμα σου νομίζει ότι λιμοκτονείς και αργότερα θα τρως πολύ περισσότερο».

11 π.μ.: Λύσε Sudoku

Είναι η ιδανική ώρα για να διεκπεραιώνεις πνευματικές προκλήσεις όπως puzzle ή Sudoku. Αυτή την ώρα της ημέρας ο εγκέφαλός σου λειτουργεί καλύτερα και η θερμοκρασία του σώματός αυξάνεται.  

11.37 π.μ.: Φάε ένα υγιεινό σνακ

Πιθανότατα αυτή την ώρα θα σου έρθει λιγούρα για σοκολάτα. Καλύτερα όμως να φας μία μπάρα δημητριακών που έχει τις μισές θερμίδες και θα σε κρατήσει μέχρι το μεσημεριανό. 

11.59 π.μ.: Πάρε αποφάσεις 

Δεν ξέρουμε αν αυτό ανταποκρίνεται στην ελληνική πραγματικότητα όμως σε μία σχετική έρευνα οι Βρετανοί είπαν ότι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας για να πάρεις αποφάσεις, ενώ στις 10:00 είναι η χειρότερη. Τέλος, μόνο 1% πιστεύει ότι μπορεί να πάρει μία σημαντική απόφαση για τη ζωή του τις βραδινές ώρες. 

1.30-2.30 μ.μ.: Ρίξε έναν υπνάκο

Οι γιατροί συνήθιζαν να λένε ότι η «υπνηλία» που αισθανόμαστε τις απογευματινές ώρες οφείλεται σε ένα βαρύ μεσημεριανό. Αλλά τώρα ξέρουν ότι νωρίς το απόγευμα η θερμοκρασία τους σώματός μας πέφτει, προκαλώντας μας νύστα. Ο ιδανικός μεσημεριανός ύπνος διαρκεί από 15 μέχρι 20 λεπτά. 

2 μ.μ.: Κάνε μία περιποίηση προσώπου ή ένα σφράγισμα

Τη συγκεκριμένη ώρα, τα επίπεδα υγρασίας του δέρματός σου είναι υψηλά. Είναι επίσης, μία πολύ καλή ώρα για επίσκεψη στο γιατρό καθώς η τοπική αναισθησία διαρκεί περισσότερο. 

2.16 μ.μ.: Πιες έναν καφέ

Οι επιστήμονες λένε ότι τότε τα επίπεδα της ενέργειάς σου έχουν πιάσει πάτο και ο μεταβολισμός σου αρχίζει να ηρεμεί. Η καφεΐνη θα σε ξυπνήσει. 

5 μ.μ.: Εισπνοή-εκπνοή

Ήρθε η στιγμή για να κάνεις κάποια καρδιαγγειακή άσκηση. Τα πνευμόνια σου χρησιμοποιούν το οξυγόνο πολύ πιο αποτελεσματικά και οι μυς σου είναι ζεστοί. 

7 μ.μ: Βγες ραντεβού 

Οι έρευνες δείχνουν ότι είσαι πιο χαρούμενη, χαλαρή και κοινωνική στις 7 μ.μ. κάτι που την κάνει την ιδανική ώρα για να βγεις ραντεβού. Και μεταξύ 7 μ.μ. και 8 μ.μ. το συκώτι σου λειτουργεί καλύτερα που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για αλκοόλ. 

8 μ.μ. Πόσταρε κάτι στο facebook

Θα πάρεις τα περισσότερα like από οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας. Οι φίλοι σου θα έχουν γυρίσει από τη δουλειά τους, θα έχουν πάρει βραδινό και πιθανότατα θα είναι συνδεδεμένοι στο Facebook. 

8.30 μ.μ.: Πήγαινε το σκύλο σου για βόλτα

Ο ειδικός σε θέματα σκύλων Jean Donaldson λέει ότι οι ιδιοκτήτες αφιερώνουν περισσότερο χρόνο όταν κάνουν βραδινές βόλτες αφήνοντας τα κατοικίδιά τους να αισθάνονται τις μυρωδιές και τους ήχους που έχασαν στις πρωινές ώρες αιχμής. 

9.00 μ.μ.: Πήγαινε για φαγητό

Η αίσθηση της γεύσης και της οσμής αυτή την ώρα είναι στο peak τους, δηλαδή ιδανικές για ένα γεύμα. Και ίσως να θέλεις να μοιραστείς αυτή τη στιγμή με ένα φίλο καθώς οι έρευνες δείχνουν ότι μεταξύ 8 μ.μ. και 10 μ.μ. ο κόσμος αισθάνεται περισσότερο μοναχικός. 

11 μ.μ.-7 π.μ.: Κοιμήσου

Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε επτά με οκτώ ώρες την ημέρα και αυτή είναι η ιδανική περίοδος. 

3 π.μ.: Κυνήγησε φαντάσματα

Οι ειδικοί σε μεταφυσικά φαινόμενα λένε ότι στις 3 η ώρα είναι πιο πιθανό να δεις φαντάσματα.  

Πηγή:http://www.mirror.co.uk/