8 αναπάντεχα μυστικά που οι άντρες λένε μόνο στους κολλητούς τους

Μοιράζεσαι τα πάντα με την κολλητή σου. Γιατί όχι και αυτός; Το τι λέει όμως πραγματικά για εσένα στους κολλητούς του είναι κάτι που δεν θα σου πει ποτέ.



Φυσικά και οι άντρες μας λένε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε. Δεν είναι χαζοί. Καθε φορά που του τονίζεις πως θέλεις να υπάρχει επικοινωνία στη σχέση σας αυτός ξέρει ότι πρόκειται για παγίδα.Ας είμαστε ειλικρινείς. Αν ένας άντρας ξεστομίσει αυτό που σκέφτεται τότε σίγουρα δεν θα σου αρέσει.
 
Μάθε τα μυστικά τους γιατί... κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει.
 
Το μυαλό ενός άντρα περιστρέφεται μόνο γύρω από το σεξ. Τους αρέσουν οι γυναίκες που το απολαμβάνουν,  το επιζητούν και είναι ενεργές παρτενέρ.
 
Ένας άντρας δεν μπορεί να λειτουργήσει ρομαντικά εάν του κάνεις τη ζωή μίζερη και κουραστική. Γι' αυτό αν θες να αναθερμάνεις την σχέση σου, μην του κάνεις παρατήρηση για το καπάκι της τουαλέτας ή για το ότι ξέχασε να πετάξει τα σκουπίδια. Αντί αυτού πάρε τις κατάλληλες αναπνοές και χάρισε του το καλύτερό σου χαμόγελο.
 
Οι άντρες παθιάζονται με το οτιδήποτε μπορεί να απωθήσει μία γυναίκα. Για την ακρίβεια όταν σου λέει πως δεν του αρέσουν τα cartoons,οι ταινίες δράσης , οι μηχανές,το South Park,τα αθλητικά, οι Simpsons, το  ESPN, τα όπλα, τότε να ξέρεις πως ψεύδεται όπως η Σούζι  από την ταινία «Η Παριζιάνα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Είναι που δεν θέλει να σε ξενερώσει και δεν κάνεις σεξ μαζί του.
 
Δεν του αρέσει ο τρόπος που ψυχαγωγείσαι. Κάτι ταινίες τύπου “το ημερολόγιο της Bridget Jones” θα κάτσει να το δει μόνο και μόνο για τις όποιες σκηνές μπορεί να υπονοήσουν σεξ.
 
Η ημέρα έχει μόνο 24 ώρες. Αυτό σημαίνει 8 ώρες για ύπνο, 10 ώρες για την δουλειά, δύο ώρες τα “μεταφορικά”, 90 λεπτά στο γυμναστήριο, 90 λεπτά για φαγητό/μπάνιο και 1 ώρα μόνο αφιερωμένη γι' αυτούς μόνο. Οπότε κράτα τις προσδοκίες σου σε χαμηλά επίπεδα.
 
Όταν έχεις την “όρεξη” να κάτσεις να συζητήσεις μαζί του καταλαβαίνει επιτόπου ότι πρόκειται να μονολογήσεις για τα δικά σου θέματα και αυτός θα μείνει στην “απ'έξω”. Μια φορά και εσύ μπορείς να οδηγήσεις την κουβέντα σε πράγματα δικά του, στα ενδιαφέροντά του και ότι εν πάση περιπτώσει μπορεί να τον αφορά, όσο βαρετό και αν σου φαίνεται. Κινήσου διπλωματικά και δεν θα χάσεις.
 
Ένας άντρας βγαίνει ραντεβού κατά κύριο λόγο για να κάνει σεξ. Για να φτάσει στο τελικό στόχο του, λοιπόν, χρησιμοποιεί με μαεστρία τα ψέματα. Επειδή βαριέται όμως όλη αυτή τη διαδικασία τα αποφεύγει και αναρωτιέται πότε θα έρθει εκείνη η ημέρα που θα μπορεί να φτάσει στο “στόχο” του ζητώντας απλά αυτό που θέλει.
 
Το ότι επιδίδεται σε “καυτές” χειρονομίες δεν σημαίνει πως μπορείς και εσύ να κάνεις τις αντίστοιχες. Δηλαδή υπάρχει μία λεπτή γραμμή που τις διαχωρίζει και πρέπει να είσαι προσεχτική σ' αυτό.