Ανοίγουμε το φάκελο της απιστίας: Πώς θα καταλάβεις ότι σε απατάει

Απιστία, μία λέξη τόσο βαρύγδουπη όσο και οι συνέπειες της. Δες πως θα τον πάρεις χαμπάρι.



Δυστυχώς οφείλεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα των σχέσεων και να έχεις τα μάτια σου 24 για ότι αφορά την απιστία. Σε μία εποχή  όπου η προσφορά και η ζήτηση γυναικών και αντρών έχουν αυξηθεί  τόσο πολύ δεν ήταν δυνατόν να μην φοβάσαι ανά πάσα ώρα μην στη κάνει.  Όμως το γυναικείο ένστικτο είναι αλάνθαστο αλλά και τα σημάδια ότι σε απατάει  είναι πάντα ξεκάθαρα αρκεί να μην εθελοτυφλείς. Και μην ξεχνάς πως αν το έκανε μία φορά, είναι σίγουρο πως θα  το ξανακάνει.

Νο 1
Είναι ξαφνικά  πιο προσεκτικός με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου . Λαμβάνεις  σχεδόν καθημερινά  λουλούδια και δώρα. Γιατί έτσι ; Μήπως επειδή αισθάνεται ένοχος από την παράνομη πράξη του;

No 2
Ας μιλήσουμε για το σεξ!  Ξέρεις πως είναι σημαντικό για όλους τους άνδρες . Γι ' αυτό είναι και  το πρώτο πράγμα που πρέπει να δώσεις την  προσοχή σου . Πρέπει να παρατηρήσεις αν υπάρχει  αλλαγή στη σεξουαλική του όρεξη ή το ύφος του. Υπάρχουν 2 τύποι ανδρών σε αυτή την κατάσταση : α ) φαίνεται ανιδιοτελής κατά τη διάρκεια του σεξ  β ) είναι πραγματικά επιθετικός  στο κρεβάτι και θέλει περισσότερο από το καθιερωμένο. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιες νέες κινήσεις ή να δοκιμάσετε κάτι νέο στο κρεβάτι χωρίς συζήτηση. Δώσε βάση τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους.

Νο 3
Έχετε κοινό λογαριασμό και ξαφνικά βλέπεις ένα έλλειμμα. Τι έγινε;  Πού πήγαν τα χρήματα ; Αν απιστεί τότε είναι σίγουρο που πάνε τα λεφτά. Σε ξενοδοχεία, δώρα γεύματα.

Νο 4
Χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του για να μπει στο internet πολύ συχνά . Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι αν όποτε χτυπάει τηλέφωνο φεύγει από το δωμάτιο, βάζει ξαφνικά  κωδικούς πρόσβασης στο τηλέφωνο και στον υπολογιστή του , έχει αθόρυβο το κινητό του και στέλνει κρυφά μηνύματα.

Νο 5
Ξοδεύει  λιγότερο χρόνο μαζί σου και περισσότερο  με τους « νέους φίλους » του . Προσκαλείται πάντα κάπου όπου εσύ δεν μπορείς να πας. Οι δικαιολογίες που χρησιμοποιεί για να βγει είναι του τύπου " πρόκειται για γενέθλια ενός φίλου μου  , δεν τον ξέρω καλά αλλά θα πάω", "είμαι έξω σ'ένα μπαρ και πίνουμε μπύρες με τα παιδιά" . Μην τον αφήσεις  να σε ξεγελάσει!

Νο 6
Δώσε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες! Μπορεί να παρατηρήσεις  αλλαγές στην εμφάνιση του . Ο ίδιος αρχίζει να αγοράζει καινούργια ρούχα , να φροντίζει περισσότερο το σώμα του, ακόμα και αν άλλαξε χτένισμα ή αγόρασε καινούριο άρωμα.

Νο 7 
Δώσε προσοχή στο αυτοκίνητό του : μπορεί να προστέθηκε νέος  ραδιοφωνικός σταθμός , το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να έχει  μετακινηθεί , μαλλιά,ολοφάνερα όχι δικά σου στα καθίσματα και γυναικείο άρωμα.