10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χαίρεσαι που χώρισες

Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου!
10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χαίρεσαι που χώρισεςΧώρισες, στεναχωριέσαι, κλαις και απελπίζεσαι. Όλα αυτά είναι λογικά μέχρι ένα σημείο. Έχεις κάθε δικαίωμα να περάσεις μια περίοδο πένθους αλλά αυτό μόνο για μερικούς μήνες, μετά πρέπει να ισιώσεις, να το δεχτείς και να συνεχίσεις την ζωή σου. Σε καμία περίπτωση πρέπει να αφήσεις τον psycho εαυτός ου να βγει προς τα έξω. Η ζωή συνεχίζεται και παρακάτω θα βρεις τους 10 λόγους για να είσαι χαρούμενη που χώρισες!

 

Τέρμα στο καθημερινό ξύρισμα

Αυτός θα έπρεπε να είναι ο πρώτος λόγος που χαίρεσαι για τον χωρισμό. Μπορεί να μην ήταν πάντα καθημερινό αλλά σίγουρα γινόταν αρκετά συχνά με αποτέλεσμα να ερεθίζονται εκείνες οι περιοχές και να σε πιάνει φαγούρα.

Δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν

Μπορείς να βγεις με τις φίλες σου όποτε θες, ο,τι ώρα θες και να βγεις φωτογραφία με όποιον θέλεις. Υπέροχο συναίσθημα!

Έχεις άπειρο ελεύθερο χρόνο

Επιτέλους μπορείς να δεις όλες τις guilty-pleasure σειρές με την ησυχία σου χωρίς να σε κρίνει κάποιος για την ποιότητα που βλέπεις. Σου προτείνω να το κάνεις και marathon!

Μπορείς να απλωθείς στο κρεβάτι

Ωραία να είσαι αγκαλίτσα με τον φίλο σου αλλά η αλήθεια είναι πως μόνη σου κοιμάσαι καλύτερα. Πολύ καλύτερα!

Τέρμα στους τσακωμούς για τις γιορτές

Πόσες φορές δεν έχεις τσακωθεί είτε με τον φίλου σου είτε με τους γονείς σου για το που θα περάσεις εκείνες τις γιορτές; Ποτέ δεν ήταν κάποιος ικανοποιημένος από την απόφαση και πάντα υπήρχε γκρίνια.

Δεν έχεις πια ενοχές

Σίγουρα θα σου έχει τύχει να σε φλερτάρει κάποιος που σου αρέσει είτε από κοντά είτε μέσω social media και εσύ αμέσως ένιωσες ενοχές. Πλέον μπορείς να φλερτάρεις με όλους!

Μπορείς να ακούσεις πάλι την μουσική που λατρεύεις

Είτε ήταν αυτός ο “ψαγμένος” και εσύ άκουγες pop είτε το αντίστροφο, πλέον μπορείς να ακούσεις την μουσική που σου αρέσει χωρίς καμία κριτική.

Φοράς ξανά τις παλιές φόρμες για πυτζάμα

Τέρμα στα σετάκια και στα babydolls. Μπορείς επιτέλους να κοιμηθείς με την φόρμα που έχεις από το Γυμνάσιο και έχει τρύπες. Είναι τόσο άνετο και ζεστό που δεν σου πήγαινε η καρδιά να την πετάξεις.

Σουβλάκια-Coca Cola-ρέψιμο ο τέλειος συνδυασμός

Μπορείς επιτέλους να συμπεριφερθείς σαν άντρας χωρίς να ακούς τα ειρωνικά σχόλια τύπου “τόσο σέξι”. Όποτε σου βγαίνει, το αφήνεις να ακουστεί!

Απεριποίητη για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο

Είναι μέρες που δεν έχεις τίποτα να κάνεις, σε έχουν πιάσει τα καταθλιπτικά σου και δεν έχεις καμία όρεξη να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Επιτέλους μπορείς να μείνεις άλουστη και αχτένιστη χωρίς σε κοιτάει ο φίλος σου περίεργα.