Οι πιο κοινές δικαιολογίες που λέει ένας άντρας για να σε χωρίσει

Τελικά αυτά που βλέπεις στις ταινίες μπορούν άνετα να συμβούν στ' αλήθεια!



Και εκεί που νόμιζες ότι είχες μια σχέση μοναδική, πιστεύοντας βαθιά μέσα σου πως αυτός ήταν ο καλύτερος απ' όλους, ο μοναδικός, ο ΕΝΑΣ ξαφνικά σε χωρίζει (από το πουθενά) μόλις που γυρίσατε από ολιγοήμερες διακοπές! Ακόμα κι αν σε σενα όμως δεν έγινε ακριβώς έτσι, το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο! Έμεινες μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο, να κλαψουρίζεις με ένα, δύο, τρία (μπορεί και παραπάνω) πακέτα χαρτομάντηλα και να αναρωτιέσαι... γιατί! 

Το ξέρω σου είναι δύσκολο, όμως σκέψου και την θετική πλευρά του πράγματος: δεν είσαι (η) μόνη! Όλες μας το έχουμε περάσει. Και επειδή σε λίγο καιρό από τώρα θα κάθεσαι με τις φίλες σου, θα τα συζητάς (για χιλιοστή φορά) και θα γελάς, ήρθε η ώρα ανάμεσα στην... μεγάλη ατάκα που άκουσες ως αιτία χωρισμού να μάθεις και μερικές ακόμα τραγικές δικαιολογίες που λένε οι άντρες όταν θέλουν να χωρίσουν!

Να ξέρεις όμως πως κατά βάθος όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά δειλία και φόβος να πουν την πραγματική αλήθεια. Η οποία κατά πάσα πιθανότητα είναι ή ότι βαρέθηκαν ή ότι πολύ απλά υπάρχει... άλλη! 

1. Είσαι πολύ καλή για μένα! (πάρα πολύ καλή για την ακρίβεια)

2. Θέλω να μείνω για λίγο μόνος να... σκεφτώ! (Να βρω άλλη κτλ κτλ)

3. Αντιμετωπίζω σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν έχω λεφτά για να βγαίνουμε! (και με το που χωρίζετε κανονίζει μπουζούκια με τους κολλητούς)

4. Θέλω να κρατήσω μια ωραία ανάμνηση πριν αρχίσουν οι καθημερινοί τσακωμοί! (και μετά... ξύπνησες)

5. Δεν είμαι έτοιμος να δεσμευτώ σοβαρά! (άντε... γειά)

6. Με πιέζεις, θέλω το χώρο μου! (και τον χρόνο σου...)

7. Συνειδητοποίησα ότι τελικά δεν ταιριάζουμε! (ευτυχώς έγκαιρα ε;)

8. Δεν αισθάνομαι ερωτευμένος πια! (γιατί ήσουν ποτέ;)

9. Θέλω να αφιερωθώ στην καριέρα μου! (νωρίς το θυμήθηκες)

10. Θέλω να τα βρω με τον εαυτό μου! (ή... με κάποια άλλη εκτός από εσένα)