Γιατί είναι καλό το αγόρι σου να έχει κολλητή

Όσο όμορφη και αν είναι εσύ μην ζηλεύεις. Δες το αλλιώς!
Γιατί είναι καλό το αγόρι σου να έχει κολλητή



Είναι έξυπνη, είναι αστεία και όλοι τα πάνε καλά μαζί της και την θέλουν στη παρέα τους. Είναι η κολλητή του αγοριού σου.  Αδιαμφισβήτητα αποτελεί τον καινούριο σου εφιάλτη! Γιατί όμως; Είναι ολοφάνερο ότι ζηλεύεις γιατί νιώθεις ότι το αγόρι σου μοιράζει την αγάπη του και το ενδιαφέρον του σε σένα και στην φίλη του. Και εσύ θέλεις αποκλειστικότητα. Παρ' το αλλιώς! Γύρνα τούμπα αυτό το σκεπτικό και δες τα θετικά της κατάστασης.

Οι άντρες που έχουν φίλες σημαίνει ότι σέβονται τις γυναίκες.  Το γνωστό που λέει ότι  “άνδρες και  γυναίκες δεν μπορούν πραγματικά να είναι φίλοι” είναι  πια τετριμμένο και καταδικάζει τους άντρες να βλέπουν μόνο τις γυναίκες σαν σεξουαλικά όντα. Αν λοιπόν ο φίλος σου έχει μια τέτοια στενή φιλία με μία κοπέλα τότε να χαίρεσαι γιατί σημαίνει ότι μπορεί να  διαχειριστεί αυτά τα στενά όρια που μπορούν εύκολα να διαπεραστούν και βλέπει το ανθρώπινο στοιχείο και όχι το σεξουαλικό.

Η κολλητή του θα σε υποστηρίξει όταν θα τσακωθείτε. Θα το δει από την γυναικεία πλευρά και με συνοπτικές διαδικασίες θα καταλήξει ότι εσύ έχεις (πάντα) δίκιο. Μόνο αυτή μπορεί να σε καταλάβει γιατί θα μπει αμέσως στον τρόπο σκέψης σου και όσο πολύπλοκος και αν είναι, ακόμα και άδικο να έχεις κάποιο ελαφρυντικό θα βρει!

Σπάζεσαι κάθε φορά που γελάνε μεταξύ τους και δεν καταλαβαίνεις γιατί; Δες το από την θετική του πλευρά. Για να έχουν τόσο στενή σχέση σημαίνει ότι ταιριάζουν σαν χαρακτήρες και  ότι τους αρέσουν τα ίδια πράγματα. Δηλαδή θα ταιριάζει και με σένα. Οπότε εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός και δες τι μπορείς  να κάνεις μαζί της. Μπορεί να αποκτήσεις και εσύ εν τέλει μια καινούρια κολλητή, που μάλιστα θα λέει και τα καλύτερα για σένα στον φίλο σου!