Tα 7 χαρακτηριστικά σου που λατρεύουν οι άντρες

Tελικά δεν έχουν να κάνουν όλα με το σώμα
Tα 7 χαρακτηριστικά σου που λατρεύουν οι άντρες



Νομίζεις πως στους άντρες αρέσουν μόνο τα μεγάλα στήθη και τα στητά οπίσθια; Κάνεις λάθος. Υπάρχουν μερικές κινήσεις ή κάποια πράγματα που λες τα οποία ξετρελαίνουν τους άντρες. Κέρδισα το ενδιαφέρον σου; Δες παρακάτω ποια είναι όλα αυτά για να τα δουλέψεις ακόμα πιο πολύ και να γίνεις ακαταμάχητη.

 

► Λατρεύουν το γέλιο ή το τεράστιο χαμόγελό σου ειδικά όταν είναι εκείνοι που σε έκαναν να νιώσεις έτσι. Άσε την Kim Kardashian να κάνει ο,τι θέλει! Καλύτερα μερικές ρυτίδες παραπάνω παρά να μην ξαναγελάσεις ποτέ.

► Θεωρούν πολύ εκλυστικό όταν είσαι χαμένη στις σκέψεις σου γιατί τότε το πρόσωπό σου ηρεμεί και τα μάτια σου χάνονται στο υπερπέραν.

► Από τα πιο σέξι σημεία του σώματος σου είναι ο ώμος. Πιάσε τα μαλλιά ψηλά και φόρεσε κάποιο μπλουζάκι που πέφτει «τυχαία» με αποτέλσμα να αποκαλύψει τον γυμνό ώμο σου.

► Μπορεί να είναι κλισέ αλλά θεωρούν πολύ χαριτωμένο όταν παίζεις με τα μαλλιά σου. Μάλλον σκέφτονται πως θα σου τα πιάνουν στο κρεβάτι...

► Ξέρεις τι άλλο σε κάνει σέξι στα μάτια των αντρών; Όταν σου φευγει κάτι χαζό από το στόμα, κάτι που δεν σκέφτηκες δύο φορές.  Η αντίδρασή σου μόλις το συνειδητοποιείς σε κάνει πολύ γλυκιά.

► Αποκλείεται να μην χορεύεις έστω και μερικά δευτερόλεπτα  όταν είσαι μόνη σου. Οι άντρες περιμένουν την στιγμή που θα σε πιάσουν στα πράσα για να σε θαυμάσουν!

► Τους αρέσει να κοιμάσαι στην αγκαλιά τους και να σε χαζεύουν. Νιώθουν πως έτσι τους έχεις πλήρη εμπιστοσύνη!