Οι στιγμές που οι άντρες δεν έχουν όρεξη να μιλήσουν

Κάποιες φορές είναι καλύτερα να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό...
Οι στιγμές που οι άντρες δεν έχουν όρεξη να μιλήσουν



Όλες έχουμε τις στιγμές μας που είτε δεν θέλουμε να μας μιλάνε είτε που απλά δεν σηκώνουμε κουβέντα. Δεν είναι όμως δίκαιο να γκρινιάζουμε όταν το αγόρι μας δεν έχει όρεξη να μιλήσει. Όχι, δεν έχει πάντα νεύρα μαζί μας όταν κλείνεται στον εαυτό του. Δώσε του λίγο χρόνο και όταν αποφορτιστεί, θα σου μιλήσει. Διάβασε πότε δεν έχει όρεξη:

 

> Όταν έρχεται από την δουλειά. Αυτό βέβαια ισχύει για τους περισσότερους ανθρώπους ειδικά αυτούς που δέχονται πίεση. Καλύτερα δωσ' του την αγαπημένη του μπύρα και παρ' τον απλά μια αγκαλιά.

> Όταν πεινάει. Το στομάχι του έχει αδειάσει και έχει αρχίσει και γκρινιάζει. Καλύτερα να μην πιάσετε κάποια συζήτηση γιατί το πιο πιθανό είναι να τσακωθείτε.

> Όταν πέφτετε για ύπνο. Το κρεβάτι γι' αυτόν είναι αποκλειστικά για σεξ και ύπνο! Αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις ένα από αυτά καλύτερα να μην του μιλήσεις καθόλου.

> Όταν έχετε αποφασίσει και οι δύο να δείτε μια ταινία ή μια σειρά. Δεν υπάρχει χειρότερο για έναν άντρα να βλέπει την αγαπημένη του σειρά και εσύ να σχολιάζεις την κάθε κίνηση.

> Όταν έχει χάσει η αγαπημένη του ομάδα. Μπορεί για σένα να μην είναι σημαντικό και να μην το καταλάβεις ποτέ γιατί φανατίζονται έτσι για τα αθλήματα αλλά εκείνος νιώθει πληγωμένος που φυσικά δεν θέλει να σου το δείξει. Καλύτερα να του πεις πως πέρασες την ημέρα σου λίγο αργότερα.