Tα πιο sexy gifs που θα σε βάλουν σε ατμόσφαιρα... Αγίου Βαλεντίνου

Tα gifs που έγιναν... λατρεία! Λίγα λεπτά μόνο αρκούν για να σου φτιάξουν την διάθεση.
Tα πιο sexy gifs που θα σε βάλουν σε ατμόσφαιρα... Αγίου Βαλεντίνου



Αλήθεια εσύ πώς θα περάσεις την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μαζί του; ΄Εχεις σκεφτεί μήπως τι δώρο να του πάρεις; Mπορεί και να σε έχει κουράσει όλο αυτό το υπερβολικό love mood που ακούς γύρω σου (περισσότερο εκείνον βέβαια, γιατί οι άντρες είναι συνήθως εκείνοι που δεν τα πάνε καλά με αυτές τις γιορτές), όμως για να πούμε την αλήθεια κατά βάθος δεν σε χαλάει καθόλου!

Κάθε γυναίκα μέσα της ονειρεύεται ένα ρομαντικό δείπνο, ένα πρωτότυπο δώρο ή μια ονειρεμένη βόλτα μόνο για δύο. Κυρίως όμως αυτό που δεν μπορείς να σταματήσεις να κάνεις είναι να χαζεύεις φωτογραφίες από ερωτευμένα ζευγαράκια και να σπαταλάς τον χρόνο σου (έστω και αυτόν τον λίγο που διαθέτεις) κοιτάζοντας... καρδούλες, αρκουδάκια, animation, sexy σκηνές, τρυφερές αγκαλιές και κάθε τι που σου φτιάχνει την διάθεση!

Για αυτό, κάτσε αναυπατικά στον καναπέ σου (ή στο γραφείο σου αναλόγως που βρίσκεσαι) και χάρισε στον εαυτό σου μερικά λεπτά που όχι μόνο θα σε βάλουν στο κατάλληλο mood για την αυριανή γιορτή των ερωτευμένων αλλά κυρίως θα σε κάνουν να χαλαρώσεις, να γελάσεις αλλά και να ταξιδέψεις μακριά... εκεί όπου σε πάει η φαντασία σου! Και επειδή οι κινούμενες εικόνες (gifs) είναι πάντα πιο ζωντανές, ξεχωρίσαμε τις καλύτερες!

Tα αγαπημένα μας animation...

 

Οι ρομαντικές ταινίες που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε!

 

Τα πιο sexy gifs που εντοπίσαμε...

 

Και τα πιο... τρυφερά 

 

Αλλά και όσα μας έκαναν να γελάσουμε (πολύ)!