Άγιος Βαλεντίνος: 10 super kinky tips για απόψε

Κάνε την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου extra ξεχωριστή...
Άγιος Βαλεντίνος: 10 super kinky tips για απόψε



Λίγο το 50 Shades of Grey, λίγο και ο Αγίος Βαλεντίνος και μπαίνεις κατευθείαν σε μια πιο kinky διάθεση αυτές τις μέρες. Είναι ωραίο να πειραματίζεσαι στο σεξ γιατί ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα που μπορεί να σου αρέσουν (όπως βέβαια μαθαίνεις να λες και όχι σε όσα έχεις σιγουρευτεί πια πως δεν σου αρέσουν). Η μέρα κορίτσι θέλει έρωτα, οπότε άφησε στην άκρη τις ντροπές και δοκίμασε τα παρακάτω:

1. Φόρεσε φούστα και όταν είσαστε στο ταξί (είτε για να πάτε στο εστιατόριο που έχει κλείσει τραπέζι, είτε για να γυρίσετε στο σπίτι), πιάσε το χέρι του και βάλ'το ανάμεσα στα πόδια σου. Η διαδικασία προϋποθέτει να κρατήσετε τις αναπνοές σας για να μην το καταλάβει ο οδηγός, κι αυτό είναι που το κάνει τόσο τέλειο.

2. Αν βγείτε με παρέα (πιάνει και αν είστε μόνοι σας) τοποθέτησε μέσα σου το αυγό-δονητή που έρχεται μαζί με χειριστήριο το οποίο θα το δώσεις στον φίλο σου για να έχει τον πλήρη έλεγχο! Αν δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω, δες ΕΔΩ

3. Δοκίμασε να βάλεις παγάκια όταν κάνετε προκαταρκτικά γιατί οι εναλλαγές κρύου με ζεστό θα σας απογειώσουν και τους δύο.

4. Αν είσαι πιο τολμηρή και εκείνος πιο ανοιχτόμυαλος, δοκίμασε όταν του κάνεις στοματικό να προχωρήσεις λίγο με την γλώσσα σου σε άλλο σημείο. Προσοχή! Δεν αρέσει σε όλους τους άντρες αλλά είναι περισσότεροι απ' όσο νομίζεις αυτοί που όντως το απολαμβάνουν.

5. Αφού τον δέσεις στο κρεβάτι ντυμένο, χόρεψε αισθησιακά πάνω του -εντελώς γυμνή εννοείται- κι άρχισε να του ξεκουμπώνεις αργά το παντελόνι.

6. Όταν θα είστε έξω το βράδυ, πήγαινε στην τουαλέτα να βγάλεις το εσώρουχό σου και δώσ' του το κρυφά. Η ιδέα πως είσαι γυμνή μέσα από το φόρεμα θα τον κάνει να θέλει να φύγετε αμέσως!

7. Αντί να του πάρεις ένα ρομαντικό δώρο προτιμήστε να πάτε μαζί σε ένα sex shop και να πάρετε εκεί δώρα ο ένας για τον άλλον.

8. Αν περάσετε το βράδυ σε σπίτι με φίλους, προσποιήσου κάποια στιγμή πως δεν νιώθεις καλά και ζήτησε από το αγόρι σου να έρθει να σε βοηθήσει. Πηγαίνετε στην τουαλέτα και κάν΄τε ένα σεξ στα γρήγορα. Θα σας μείνει αξέχαστο! 

9. Ένα χαστούκι στα οπίσθια είναι κάτι που εξιτάρει πολλά ζευγάρια. Εσύ ζήτησέ του όμως για αλλαγή να σου ρίξει ένα ελαφρύ χαστούκι και σε κάποιο άλλο σημείο. Εντάξει, πες του να προσέξει με την δύναμή του γιατί οι περισσότεροι άντρες δεν καταλαβαίνουν πως πονάμε πιο εύκολα. Εννοείται πως ακόμα και στο σεξ υπάρχουν όρια (μην επιτρέψεις σε κανέναν να επιχειρηματολογήσει για το αντίθετο).

10. Αν είστε καιρό μαζί δοκιμάστε το role play. Ντυθείτε ανάλογα με τους ρόλους που διαλέξατε και παίξτε την ιστορία μέχρι το τέλος.

Καλή διασκέδαση!